نمایش نتایج 1 تا 40 از 88

نام تاپیک: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    محل زندگی
    تهران

نقل قول: درخواست اظهار نظر درخصوص درجه امنیت و اینترفیس یک برنامه نمونه

نقل قول نوشته شده توسط ariayekta مشاهده تاپیک
    دوست عزیز لینک کار نمیکنه لطفا اصلاح بفرمائید
    سلام
    با عرض پوزش از دوستان عزیز از اینکه فایل را از لینک مربوطه حذف کرده بودم ، راستش همون روز ، بعد از دیدن پست جناب مسعودی و بیشتر در خصوص رفع ایراد دوم مربوط به صفحه ورود به سیستم ، فایل را از لینک فوق حذف کردم ولی بعد از اصلاح مورد فوق و اصلاح یکی دو مورد دیگر یادم رفت مجدداً آن را آپلود نمایم .
    اما در خصوص اظهارنظر جناب مسعودی که اشاره نموده اند نرم افزار فوق با vb6 طراحی شده باید عرض کنم خیر ، برنامه تحت اکسس 2007 طراحی شده و از vb6 در خصوص تهیه فایل لودر برنامه (Lottery.exe) و فایل مربوط به بارگزاری سیستم ( همان فایل انیمیشن چرخش) با عنوان FrmWate.exe استفاده نموده ام و طراحی برنامه در فایل Lottery.pip صورت گرفته است .
    در مورد دکمه Close که آقای مسعودی عنوان کرده اند کار نمی کند نمیدانم این ایراد برای دیگر دوستان که برنامه فوق را نصب و اجرا نموده اند وجود دارد یا نه ولی خودم روی ویندوز ایکس پی و سون و تحت اکسس 2007 و 2010 اجرا نموده ام و این ایراد را مشاهده ننموده ام .
    در خصوص موارد دیگر که جناب مسعودی به آنها اشاره نموده اند باید عرض کنم در برنامه فوق فرم های جانبی غیر از فرم اصلی را از برنامه دیگرم که کامل تر است و در آن برنامه بطور کامل برای هر کدام از کاربران سطوح دسترسی به یکایک فرم ها و گزارشات تعریف گردیده به داخل این برنامه ایمپورت نموده ام . مثلاً اگردر منوی فرم اصلی در قسمت حساب کاربری مشاهده بفرمائید گزینه ای تحت عنوان سطوح دسترسی درج گردیده که در این نرم افزار بعلت عدم ضرورت از آن استفاده نکرده ام و آن را غیر فعال نموده ام .
    بنده بیشتر منظورم اظهار نظر در خصوص فرم اصلی برنامه می باشد .

نقل قول نوشته شده توسط emami.sie مشاهده تاپیک
    از لحاظ امنیت، برنامه ها با پسوند accde در حال حاضر نفوذ به حالت design (برای من) امکانپذیر نبوده و برنامه شما هم از این قاعده مستثنی نیست. (منظورم اینکه برنامه ای مثل MDE Unlocker هنوز برای فایلهای accde رونمایی نشده یا حداقل من ندیدم...)
    و اما در خصوص موردی که جناب امامی عزیز به آن اشاره داشته اند (نقل قول بالا) باید عرض کنم منظور بنده از نفوذ پذیری برنامه ، نفوذ به دیزاین برنامه و دسترسی به کدها نبوده بلکه منظورم عبور از پسورد برنامه جهت ورود به محیط اکسس و مثلاً مشاهده جداول و کوئری ها و یاحتی تغییر در دیزاین فرم ها می باشد (در نسخه accde و یا Mde هم میتوان تغییراتی در فرم ها ی به ظاهر تغییر ناپذیر ایجاد نمود )بوده است
    راستی جناب mobinsaffarpour عزیز ! توانستی در خصوص متن کد شده ستون های جدول T_Status به نتیجه برسید . همانطور که قبلاً هم عرض کردم تمرکز بنده روی دیتابیس نبوده چون بنا به درجه اهمیت پائین اطلاعات برنامه ، در نظر نداشتم که برای امنیت آن تدبیری بیندیشم ؛ علی ایحال از آنجا که ممکن است جنابعالی مجدداً در این رابطه انتقاد نمائید بنده تغییری در دیتابیس و پسورد آن بعمل آورده ام . لطفاً تست بفرمائید ببینید براحتی میتوانید وارد محیط دیتابیس بشوید و اطلاعات آن را ویرایش نمائید .
    و مطلب دیگر اینکه برای اجرای بهتر برنامه در دفعه اول بهتر است بعد از نصب برنامه ، سیستم را ریست نمائید ( بعلت بکار رفتن کامپوننت در برنامه بهتر است اینکار صورت گیرد )
    و در پایان خواهشی که دارم این است که چنانچه دوستان بزرگوار موفق به کرک و عبور از پسورد برنامه گردیدند در صورت امکان ناحیه آسیب پذیر که عبور و نفوذ به محیط برنامه از آن ناحیه صورت میگیرد را به بنده تذکر دهند .
    با تشکر مجدد از همکاری دوستان
    آخرین ویرایش به وسیله alirezabahrami : شنبه 08 اسفند 1394 در 14:51 عصر

تاپیک های مشابه

1. سوال: درخواست یک برنامه نمونه ساده برای برنامه نویسی به وسیله uniscribe در Visual C++‎ win32
    نوشته شده توسط Vahid_Mohammadi در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 20 مرداد 1392, 11:40 صبح
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 21:24 عصر
  3. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1390, 21:24 عصر
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آبان 1390, 07:40 صبح
  5. يك نظر خواهي و سوال در مورد يك برنامه
    نوشته شده توسط SamaPic در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1