نمایش نتایج 1 تا 40 از 1757

نام تاپیک: طراحی رابط کاربری - UserInterface

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار winner1
    محل زندگی
    خلخال

نقل قول: طراحی رابط کاربری - UserInterface

نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    خسته نباشید عرض میکنم.
    درضمن از لحاظ UX قابل قبول هست اما پیشنهاد میکنم از رنگ بندی روشن و سرد استفاده کنید، رنگ مشکی خسته کننده خواهد بود.
    کاملا مخالفم اینکه یه رنگ خسته کننده باشه به خود شخص مربوطه باید تو خود طراحی تنوع باشه به هر حال چشم از هر رنگی خسته میشه

کاربر دائمی آواتار zidanerfan
    محل زندگی
    ProgRaMMer

نقل قول نوشته شده توسط winner1 مشاهده تاپیک
    کاملا مخالفم اینکه یه رنگ خسته کننده باشه به خود شخص مربوطه باید تو خود طراحی تنوع باشه به هر حال چشم از هر رنگی خسته میشه
    مخالف نباش روانشناسی رنگ رو مطالعه کنید در مورد رنگها گفته شده که استفاده از این رنگ خستگی میاره !...
    رنگ سياه قوی ترين و مقتدرترين رنگ است. رنگ سياه نور را جذب مي‌كند . فضا را كوچکتر نشان مي‌دهد. اين رنگ احساس قاطعيت ، الزام و رسميت را به وجود مي‌آورد. رنگ سياه داراي يك حس ناشناخته و پر رمز و راز است كه آن را نشانه‌ تاريك و مرگ مي‌دانند. رنگ سياه با خود ترس و وحشت به همراه مي‌آورد و به همين دليل لباس ماموران ويژه‌ي امنيتي را سياه انتخاب مي‌كنند. رنگ سياه تسخير كننده ، ناراحت كننده ، عميق و سنگين مي‌باشد و نشان دهنده‌ي افسردگي است. اين رنگ دشمني و بدخواهي ، تنفر و انتقام جويي و به طور كلي نابه‌هنجاري‌ها را نشان مي‌دهد. رنگ سياه گاه نشان نيستي ، نا اميدي نسبت به آينده و كناره‌گيري از فعاليت‌هاي اجتماعي و گوشه‌گيري است. رنگ سياه پر رنگ و درخشان نشانه‌ي حفظ هوشمندانه‌ي اطلاعات و اسرار است و جاسوسان و قاتلان را به ياد مي‌آورد. رنگ سياه كمك مي‌كند تا افراد توانايي بيشتري در تمركز كردن داشته باشند. در تاريكي ، بهتر مي‌توان بر عواطف و احساسات خود تمركز كرد. رنگ سياه با ابهت ، رسمي ، محترم و تا حدي ترسناك است و اگر زياد مورد استفاده قرار گيرد ، ممكن است حالت تهاجمي در فرد به وجود آورد. سياه به عنوان رنگي محتاط ، جدي و بزرگ جلوه مي‌كند و معمولا در موقعيت‌هاي رسمي و مهم از اين رنگ استفاده مي‌شود. استفاده مداوم از رنگ سياه باعث خستگي ، افسردگي و دل سردي از فعاليت و زندگي مي‌شود و ترس و نا اميدي را به همراه دارد. اين رنگ احساس سنگيني و عمق را ايجاد مي‌كند به طوري كه مردم فكر مي‌كنند جعبه‌هاي سياه سنگين‌تر از جعبه‌هاي سفيد هستند. هم چنين رنگ سياه نشان دهنده‌ي اقتدار است و داوران مسابقه‌ي فوتبال براي اين كه بتوانند در زمين قضاوت مقتدرانه‌اي داشته باشند، معمولا سياه رنگ مي‌پوشند.

سلام دوست من
    در مورد این روانشناسی رنگ ها اگه به منبع معتبر و کامل رو سراغ داری بیزحمت معرفی کن
    مطلب پیدا کردم ولی کامل نبود و هرکسی یه چیزی گفته بود و تقریبا مطالب پراکنده ای بود

کاربر دائمی آواتار حسین.کاظمی
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio

نقل قول نوشته شده توسط rezashaban مشاهده تاپیک
    سلام دوست من
    در مورد این روانشناسی رنگ ها اگه به منبع معتبر و کامل رو سراغ داری بیزحمت معرفی کن
    مطلب پیدا کردم ولی کامل نبود و هرکسی یه چیزی گفته بود و تقریبا مطالب پراکنده ای بود
    سلام
    اینجا ترجمه شده همین سایت ایتجا
    و اینم هست

تاپیک های مشابه

1. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 دی 1394, 13:16 عصر
  2. آموزش: طراحی رابط کاربری پروژه + سورس
    نوشته شده توسط birtemp در بخش WPF
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 26 مرداد 1392, 00:45 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 فروردین 1391, 16:51 عصر
  4. طراحی رابط کاربری نرم افزار هایتان به چه شکل است ؟
    نوشته شده توسط sara66 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 18:34 عصر
  5. طراحی رابط کاربری GUI
    نوشته شده توسط linux در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 20 بهمن 1384, 20:05 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید