می تونید به همون روش ترکیبی عمل کنید
یوزرها با Indy و TCP Socket مدیریت بشن و برای مشاهده اطلاعاتشون که در DataBase وجود داره از DataSnap استفاده کنید
برخی موارد هم توی بانک هست ولی برای نمایش به کاربر نیازی به Select نیست و یا ارتباط به وسیله DataSnap یا Soap
مثلا فرض کنید کاربر می خواد موجودی حسابش که در بانک سرور ذخیره شده رو دریافت کنه، در این صورت شما به جای ارتباط با بانک می تونید با یک درخواست ساده با سوکت فقط مقدار رو دریافت کنید و به کاربر نمایش بدید، مثلا کلاینت دستور رو ارسال کنه، سرور به صورت Local اطلاعات رو Select می کنه و فقط مقدار مورد نیاز رو به کلاینت می فرسته، هم سرعت بیشتری خواهید داشت و هم حجم اطلاعات رد و بدل شده به شدت پایین میاد و در ترافیک صرفه جویی میشه
( این روش با Soap هم قابل پیاده سازیه اما سرعت کمتر و ترافیک مصرفی بیشتری داره )
موارد مثل این زیاد هست توی سیستهای کلاینت سرور مخصوصا وقتی سرور اینترنتی دارید و مسایلی مثل ترافیک مصرفی خیلی اهمیت داره برای کاربران
وقتی شروع کنید به پیاده سازی سیستم، موارد زیادی رو مشاهده می کنید که اصلا ارتباطی با بانک اطلاعاتی ندارند و صرفا برای مدیریت یوزرها باید راه هایی ایجاد که در این مورد بهترین روش TCP Socket هست به دلایلی که اشاره شد
مشکلی وجود نداره ، می تونید به سرور متصل بشید و درخواست ها رو ارسال و دریافت کنیدسئوال دیگه ای که دارم اینه که من یه پروژه دیگه ای دارم که با کیوت در حال پیاده سازیشم و اون هم باید از طریق اینترنت به دیتابیس وصل بشه و اینکه اگر با ابزارهایی اون میان افزار رو روی دیتابیس طراحی کنم که کاربرها بخوان باهاش ارتباط برقرار کنند مشکل خاصی بوجود نمی آره؟؟
استفاده از حالت ترکیبی باعث میشه با تست کردن موارد مختلف به بهترین بازدهی برسید
هم در ارتباط با جداول، DataSnap سرعت و امنیت خوبی داره و هم در موارد دیگه TCP Socket می تونه سرعت و کیفیت ارتباط کاربرها رو بالا ببره