تو تاپیک اول گفتم دیگه!!
سولوشن کار را اینجوری میتونم براتون بگم که ما تو این سیستم ما یک دیتابیس اصلی داریم و سه مدل نرم افزار داریم که باید با این دیتابیس کار کنن
1- کابران داخل مجموعه (مثلا شرکت) که باید مدیریت کار رو به عهده داشته باشند مثل ثبت نام ، گزارش گیری و یا چیزای دیگه که من اون رو با دلفی XE7 دارم طراحی میکنم و یک قسمتش هم انجام شده و داره کار میکنه و بانک اطلاعاتی رو هم که دارم FireBird که ارتباط نرم افزار با اون رو با FireDac طراحیش کردم و مشکلی تو این مورد ندارم
2- یک سری مشترکینی دارم که تو سامانه یا سیستم و مجموعه ما هستن و اطلاعاتشون تو نرم افزار و بانک اطلاعاتی ثبت شده و باید از طریق سایت اینترنتی بتونن داخل پروفایلشون بشن و بعضی اطلاعات رو بتونن ببینن (مثل پروفایل دانشجویی دانشگاه که شما دارید) و یا بتونن گزارشایی رو بگیرند و همچنین سایت به یک درگاه پرداخت الکترونیکی بانک (مثل بانک ملت و یا سامان و یا هر بانک دیگه ای )وصل میشه که کاربرها با پرداخت اینترنتی بتونن مثلا حسابشون رو شارژ کنند و به محض انجام تراکنش موفق و تایید تراکنش اطلاعاتش حساب و شارژشون تو دیتابیس ما آپدیت باید بشه و مشتریان تو همون صفحه سایت اینترنتی پروفایلشون بتونند ببینند.
3- یک نرم افزار دیگه ای هم دارم که با کیوت طراحی میشه و روی یک دستگاه نصب میشه و مشتریان مجموعه ما از طریق این دستگاه های مخصوص ما که در جاهای خاص هستند باید بتونن خرید کنند و این دستگاه ها هم باید به دیتابیس وصل بشه و تراکنش ها رو انجام بده