نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارتباط کریستال ریپورت با بانک اکسس در vb.net

Question ارتباط کریستال ریپورت با بانک اکسس در vb.net

سلام دوستان،پروژه ای دارم در vb.net که در گزارش گیری به مشکل خوردم لطفا کمکم کنید.با کریستال از یک جدول اکسس با استفاده از wizard گزارش ایجاد کردم و به خوبی جواب میداد ولی وقتی برنامه را در مسیر دیگری یا یر روی یک pc دیگه نصب می کنم گزارش جدول را نمی شناسد.در حقیقت دنبال همان مسیری که در wizard تعیین کردم می گردد که در pc دیگر وجود ندارد.نحوه ادرس دهی پویا را به کریستال در vb.net برای اکسس می خواهم.لطفا کمکم کنید.پیشاپیش ممنونم.

Unhappy سلام دوستان،پروژه ای دارم در vb.net که در گزارش گیری به مشکل خوردم لطفا کمکم کن

نقل قول نوشته شده توسط boysmanjenigh مشاهده تاپیک
    سلام دوستان،پروژه ای دارم در vb.net که در گزارش گیری به مشکل خوردم لطفا کمکم کنید.با کریستال از یک جدول اکسس با استفاده از wizard گزارش ایجاد کردم و به خوبی جواب میداد ولی وقتی برنامه را در مسیر دیگری یا یر روی یک pc دیگه نصب می کنم گزارش جدول را نمی شناسد.در حقیقت دنبال همان مسیری که در wizard تعیین کردم می گردد که در pc دیگر وجود ندارد.نحوه ادرس دهی پویا را به کریستال در vb.net برای اکسس می خواهم.لطفا کمکم کنید.پیشاپیش ممنونم.

دوست عزیز منم این مشکل رو دارم .باید برای اینکه بانکمون در شبکه به مشکل بر نخوره تمام کدهارو دستی و بدون ویزارد برای ریپورت گرفتن انجام بدید یعنی فراخوانی ریپورت و داده ها فقط به وسیله ی کد نیسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •