با سلام خدمت دوستان عزیز.

متاسفانه یا خوشبختانه به دلیل اینکه ویژوال استودیو همه چیز رو درگ ان دراپ کرده کلا دید ما ایرانی ها نسبت به برنامه نویسی عوض شده مخصوصا GUI Programming.
من خودم تلاش کردم که یک برنامه مدیریتی برای فروشگاهمون با پایتون و tkinter بنویسیم اما ویجیت های (همون دکمه و بآتون و ...) تی کی خیلی کم هست و فقط ویجیت های اصلی و مهم در برنامه نویسی GUI رو داره. (دریغ از یک DataGridView) من تقریبا تمام فریم ورک های و ماژول های که برای برنامه نویسی گرافیکی در پایتون توسعه داده شده بودن رو تحقیق کردم و همین طور دنبال IDE مثل ویژوال استودیو بودم که کار طراحی رو ساده تر بکنه اما همچین چیزی در دنیای اوپن سورس وجود نداره و نمیتونه وجود هم داشته باشه چون یک شرکت خاصی پشت تکنولوژی نیست و پشتیبانیش به مراتب مشکل میشه.

تنها چیزی که می تونه جواب سوال شما باشه البته تا جای که من می دونم QT Desginer هستش.
محبوب ترین فریم ورک پایتون برای GUI Programming هم Tkinter , PyQt هستش. لازمه که شما ابتدا کمی در مورد این فریم ورک ها اطلاعات کسب کنید فیلم های آموزشی نگاه کنید یا کتاب بخونید بعد برید سراغ توسعه برنامه با استفاده از این فیلم ها چون دنیای اوپن سورس مثل ویژوال استودیو نیست.

برای PyQt من فیلم آموزشی زیر رو پیشنهاد می کنم:
Pluralsight Python Desktop Application Development این فیلم آموزشی دو تا سری هست و فکر می کنم کامل ترین فیلم آموزشی در این زمینه باشه مدرس این دوره Bo Milanovich هست که خودش توی یوتیوب ویدئوهای آموزشی با PyQt رو میذاره و تخصصش پایتون و PyQt هست.
برای tkinter این فیلم آموزشی رو پیشنهاد می کنم Lynda Python GUI Development with Tkinter : برین استون نام مدرس این دوره است و به نظر من جزو بهترین مدرسان لیندا هستش و مدرس محبوبه منه و کارش درسته این مدرس هم برنامه نویس پایتون هست.

برای Qt Desinger یکم سرچ بزنید از خود آموزهای اینترنتی استفاده کنید کیو تی قابلیت درگ اند دراپ داره ولی متفاوت از ویژوال استودیو هست. مطمئنا باشید با فریم ورک ها و ماژول های پایتون هر برنامه گرافیکی حرفه ای که دوست داشتید می تونید بسازید. (Qt Designer به این شکل عمل می کنه که یک فایل xml برای ظاهر برنامه می سازه بعد شما اون فایل xml رو بر می دارید و کدهای پایتو رو داخل اون می نویسید نمی خوام وارد جزئیات فنی بشم ولی استفاده از Qt Designer مراحل طراحی ظاهر برنامه رو ساده تر میکنه اما خوب برای برنامه نویس مبتدی ممکنه باز یکم پیچیده به نظر بیاد.)

توصیه آخر: اگر برنامه ویندوزی می نویسید که گرافیک و بیشتر از 5 تا فرم داره و دیتا بیس و گزارشگیری و ... داره، مثل برنامه مدیریت انبار و فروشگاه ، من توصیه می کنم از ویژوال استودیو و سی شارپ استفاده کنید. چون برای این کار ساخته شده و واقعا محیط و ابزارهای حرفه ای داره. اما برای برنامه های که گرافیک معمولی دارن و می خواید که کراس پلتفرم باشه همین راه رو ادامه بدید
موفق و پیروز باشید.