صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 55 از 55

نام تاپیک: باز شدن نرم افرار word داخل فرم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

نقل قول: باز شدن نرم افرار word داخل فرم

مجددا سلام
    خداروشکر مسئله نمایش فایل حل شد البته دیگه باینری ذخیره نمیکنم چون هر کاری کردم فقط مسیر فایل رو بازیابی میکرد ولی نام فایل رو خیر.
    حالا میخوام سوالاتی که ذخیره شدند (هر سوال توی یک فایل مجزا) اینها رو توی ورد دیگه ای نمایش بدم یعنی برگه امتحانی(آزمون) درست کنم چطور میتونم این فایل رو درست کنم.

نقل قول نوشته شده توسط f_naderi مشاهده تاپیک
    مجددا سلام
    خداروشکر مسئله نمایش فایل حل شد البته دیگه باینری ذخیره نمیکنم چون هر کاری کردم فقط مسیر فایل رو بازیابی میکرد ولی نام فایل رو خیر.
    حالا میخوام سوالاتی که ذخیره شدند (هر سوال توی یک فایل مجزا) اینها رو توی ورد دیگه ای نمایش بدم یعنی برگه امتحانی(آزمون) درست کنم چطور میتونم این فایل رو درست کنم.
    نحوه ذخیره سازیتون چطوری هستش؟ آیا مثل قبل خود فایل رو ذخیره میکنین؟ یا فقط متن سوال رو؟

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

اسم فایل رو به صورت text ذخیره میکنم .
    برای نمایش یک فایل ورد کد زیر رو نوشتم تو محیط خود vs کارمیکنه و فایل ورد مربوطه رو نشون میده ولی وقتی فایل setup درست میکنم و اجرا میکنم اررور میده که فایل رو پیدا نمیکنه چرا؟
     private void button2_Click_1(object sender, EventArgs e)        {                        
    Microsoft.Office.Interop.Word.Application oWordApp = new Microsoft.Office.Interop.Word.Application();
    Microsoft.Office.Interop.Word.Document oWordDoc = new Microsoft.Office.Interop.Word.Document();

object readOnly = false;
    object o = System.Reflection.Missing.Value;

Class1.con.Open();
    Class1.str1 = "select QTs_Name from Quastion where l_code=" + Convert.ToInt32(comboBox3.SelectedValue);
    Class1.da = new System.Data.OleDb.OleDbDataAdapter(Class1.str1, Class1.con);
    Class1.da.Fill(Class1.dsclass);
    Class1.con.Close();
    if (Class1.dsclass.Tables[0].Rows.Count > 0)
    {
    string filename = Class1.dsclass.Tables[0].Rows[0][0].ToString();
    object FilePath = string.Format("{0}\\"+filename, Application.StartupPath);
    oWordDoc = oWordApp.Documents.Open(ref FilePath, ref o, ref readOnly, ref o, ref o, ref o, ref o, ref o, ref o, ref o, ref o, ref o, ref o, ref o, ref o, ref o);
    oWordApp.Visible = true;

}
    }

البته این برای نمایش یک فایل ذخیره شده است ، می خوام چندین تا فایل رو داخل یک فایل جدید ادغام کنم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

یه کار نخ چندان حرفه ای اینه که تک تک فایل سوالایی که میخواین در آزمونتون باشن رو روی سیستم ذخیره کنین، محتویاتشون روبخونین و در نهایت فایل رو حذف کنین، برای اینکار از یه حلقه For یا foreach استفاده کنین و داخل حلقه به ازای هر سوال فایل مربوطه ش رو رو سیستم ایجاد کنین و متحویاتش رو داخل فایل نهایی آزمون قرار بدین، من کلیات کار رو توسط کد براتون میذارم (توضیحات رو بصورت انگلیسی براتون نوشتم)

Microsoft.Office.Interop.Word.Application oWordApp = new Microsoft.Office.Interop.Word.Application();
    Microsoft.Office.Interop.Word.Document oWordDoc = new Microsoft.Office.Interop.Word.Document();

Object oMissing = Type.Missing;
    Object oFalse = false;
    Object oTrue = true;

Object oFinalMergedFile = String.Format("{0}\\FinalMergedFile.docx", System.Windows.Forms.Application.StartupPath);

string Question1 = String.Format("{0}\\Question1.doc", System.Windows.Forms.Application.StartupPath);
    string Question2 = String.Format("{0}\\Question2.doc", System.Windows.Forms.Application.StartupPath);

Object oLineBreak = Microsoft.Office.Interop.Word.WdBreakType.wdLineBr eak;

try
    {
    if (!System.IO.File.Exists(oFinalMergedFile.ToString( )))
    {
    oWordDoc.SaveAs2(oFinalMergedFile);
    }

oWordDoc = oWordApp.Documents.Open(oFinalMergedFile, oFalse, oFalse, ref oMissing,
    ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing,
    ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, oTrue,
    ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing);

oWordDoc.Activate();

// This is My Sample, You Can Place The Following Lines Into a For Loop
    oWordApp.Selection.InsertFile(Question1, ref oMissing, oTrue, ref oMissing, ref oMissing);
    oWordApp.Selection.InsertBreak(ref oLineBreak);

oWordApp.Selection.InsertFile(Question2, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing);

// You Can Use a For Loop or Freach
    for (int i = 0; i < length; i++)
    {
    // Fetch QuestionDoc From Database
    // Write It's Bytes On The Machine
    // Insert Contents of Current Question to The Final Exam File
    // Insert a Break Line (New Line)
    // Now, Delete Current Created File
    // And Continue
    }

oWordApp.ActiveDocument.SaveAs(oFinalMergedFile, ref oMissing, ref oMissing,
    ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing,
    ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing);

oWordApp.ActiveDocument.Close(ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing);
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

ممنون دوست عزیز .می خوام یه چیزی مثل برگه امتحانی درست کنم یعنی سربرگ داشته باشه و حاشیه و برای هر سوال تشریحی جای جواب بزاره و شماره سوال سمت راست قرار بده و این چیزا چطور میشه اینطوری تنظیم کرد.
    در مورد تصویری که قرار دادم میدونید مشکل از چیه که داخل خود vs اجرا میکنه ولی در حالت نصبی خیر.

برای ساخت جدول یه نگاه به این لینک بندازین

https://www.google.com/?gws_rd=ssl#q...ord+using+C%23

درمورد ارور هم، خیر اطلاعی ندارم، شما هر چی من میگم خلاف اونرو انچام میدین (فایل رو تو دیتابیس ذخیره نمیکنین فقط اسمش رو ذخیره میکنین، با اون روش ساده ای که گفتم )

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    برای ساخت جدول یه نگاه به این لینک بندازین

https://www.google.com/?gws_rd=ssl#q...ord+using+C%23

درمورد ارور هم، خیر اطلاعی ندارم، شما هر چی من میگم خلاف اونرو انچام میدین (فایل رو تو دیتابیس ذخیره نمیکنین فقط اسمش رو ذخیره میکنین، با اون روش ساده ای که گفتم )
    ممنون. باورکنید هرچی گفتید انجام دادم نمیدونم چشه به اون روش مسیر رو میشناسه ولی اسم فایل رو به صورت هگزادسیمال برمیگردوند وقتی اسم فایل رو هم پیدا نمیکرد اطلاعات غلط وارد ورد نهایی میکرد به همین خاطر فایل ورد نهایی رو باز نمیکرد و پیغام میداد که فایل خراب است.

منکه بارها گفتم لازم به ذخیره نام و مسیر فایل نیست، این پارامتر هارو خودتون داخل کدنویسی بهش بدین، شما فقط باید آرایه بایتی فایل رو داخل دیتابیس ذخیره کنین، فقط این پارامتر نیاز هست که ذخیره بشه، آدرس و نام فایل رو فقط موقعی که نیاز به واکشی فایل هست باید مشخص کنین

امیدوارم منظورمو رسونده باشم

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

یه سوال دیگه من بخوام سوالات رو نمایش بدم که کاربر بتونه از بین اونها برای ساخت آزمون انتخاب کنه چطور امکان پذیره. شبیه این:
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

سلام دوست عزیز، روی این مشکل شما خیلی فک کردم غیر از یه روش بد چیزی به ذهنم نرسید، اینکه شما بصورت مخفیانه و بدون اطلاع کاربر از صفحه ورد که حاوی سوال تایپ شده جاری هستش عکس بگیرین و اون عکس رو هم همراه با فایل داخل دیتابیس ذخیره کنین و موقعی که کاربر میخواد یک سری سوال انتخاب کنه، شما فقط اون تصویر رو فراخوانی کنین و بصورت Stream با استفاده از کلاس MemoryStream داخل picturebox نشون بدین

غیر از این، راه دیگه ای به ذهنم نرسید

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

با عرض سلام مجدد.
    دوستان می خوام محتویات هر فایل ورد رو داخل یک ورد دیگه و در سطر های زیر هم نمایش بدم(داخل ستون دوم جدولی که ایجاد میکنم). من وقتی از این دستور استفاده کنم محتویات ورد رو به طور کامل در فایل مقصد درج میکنه
    System.IO.File.WriteAllBytes(FilePath1.ToString(),  bytes);

ولی با این دستور نمیتونم مشخص کنم که مثلا این سوال رو در سطر 2 و ستون 2 درج کن.
    اگه از دستور زیر استفاده کنم فرمول ها زیر هم نوشته میشه:
    string str=oWordDoc.Content.Text;

چکار کنم؟

نقل قول نوشته شده توسط f_naderi مشاهده تاپیک
    با عرض سلام مجدد.
    دوستان می خوام محتویات هر فایل ورد رو داخل یک ورد دیگه و در سطر های زیر هم نمایش بدم(داخل ستون دوم جدولی که ایجاد میکنم). من وقتی از این دستور استفاده کنم محتویات ورد رو به طور کامل در فایل مقصد درج میکنه
    System.IO.File.WriteAllBytes(FilePath1.ToString(),  bytes);

ولی با این دستور نمیتونم مشخص کنم که مثلا این سوال رو در سطر 2 و ستون 2 درج کن.
    اگه از دستور زیر استفاده کنم فرمول ها زیر هم نوشته میشه:
    string str=oWordDoc.Content.Text;

چکار کنم؟
    دوست عزیز کدهایی که توو این پست گذاشتم رو اصلا نگاه کردین؟؟؟؟؟ دقیقا چیزیه که شما میخواین :| :|

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

ممنون دوست عزیز بله درست فرمودید اونموقع چون کدش رو متوجه نشدم استفاده نکردم دیگه فراموشم شد. با توجه به لینکی که برای ساخت جدول قرار دادید و سرچی که کردم نتونستم متوجه بشم چطور باید داخل ستون دوم قرار بدم و ستون اول رو شماره سوال.
    Class1.dsclass.Clear();            Class1.dsclass.Tables.Clear();
    string Question;
    Object oFinalMergedFile = String.Format("{0}\\temp.docx", System.Windows.Forms.Application.StartupPath);
    Object oLineBreak = Microsoft.Office.Interop.Word.WdBreakType.wdLineBr eak;
    oWordDoc = oWordApp.Documents.Open(ref oFinalMergedFile, ref oMissing, ref readOnly, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing, ref oMissing);

oWordDoc.Activate();
    for (int i = 0; i < listView1.Items.Count;i++ )
    {
    if(listView1.Items[i].Checked){
    Class1.str1 = "select QTs_Name from Quastion where Quastion.Num_Question=" + Convert.ToInt32(listView1.Items[i].SubItems[1].Text.Trim());
    Class1.da = new System.Data.OleDb.OleDbDataAdapter(Class1.str1, Class1.con);
    Class1.da.Fill(Class1.dsclass);
    Question = String.Format("{0}\\"+Class1.dsclass.Tables[0].Rows[0][0].ToString(), System.Windows.Forms.Application.StartupPath);
    oWordApp.Selection.InsertFile(Question, ref oMissing,ref oTrue, ref oMissing, ref oMissing);
    Class1.dsclass.Clear();
    Class1.dsclass.Tables.Clear();
    }

}
    label1.Text=listView1.Items.Count.ToString();
    oWordApp.Visible = true;

با این کد جدول درست میشه ولی نمیدونم چطور سوال رو به تکست نسبت بدم چون خروجی insertfile به صورت void هستش .
    Microsoft.Office.Interop.Word.Table t = oWordDoc.Tables[1];            t.Rows.Add(ref oMissing);
    t.Rows[2].Cells[2].Range.Text = "";
    t.Rows[2].Cells[3].Range.Text = "1";

سوال دیگه ای هم که دارم اینه که من وقتی سوالات رو به عکس تبدیل میکنم و نمایش میدم در لیست ویو عکس به صورت آینه ای نمایش داده میشه چرا؟
    و سوال دیگه اینکه چطور میتونم متوجه بشم که فایل ورد بسته شده چون من برای دکمه خروج نوشتم که فایل ورد باز رو ببنده ولی اگر کاربر اون فایل رو بسته باشه برنامه اررور میده . و دیگه اینکه وقتی نرم افزار ورد باز میشه ورد پشت فرم ها قرار میگیره ولی من می خوام هم اینکه تمام صفحه باز نشه و هم اینکه جلوی فرم قرارل بگیره...
    بینهایت سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله f_naderi : شنبه 27 شهریور 1395 در 19:36 عصر

کاربر دائمی
    محل زندگی
    تهران

دوست عزیز مشکل اول با این دستورات حل شد.
    oWordDoc.Tables[2].Rows.Add(ref oMissing);                    oWordDoc.Tables[2].Rows[j].Cells[1].Range.Text = j.ToString();
    oWordDoc.Tables[2].Rows[j].Cells[2].Range.InsertFile(Question, ref oMissing, ref oTrue, ref oMissing, ref oMissing);

ولی بقیه سوالاتم هنوز پابرجاست ممنون .

نقل قول: باز شدن نرم افرار ورد داخل فرم

نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    دوست عزیز، متاسفانه این کنترلی که گذاشتین واسه من ارور میده، چندین بار امتحان کردم خواستم روال کارشو بفهمم و بیام واستون توضیح بدم ولی از شانس شما واسه من تو محیط دیزاین اجرا ارور میده

ضمیمه 142149

از دوستان خواهش میشه کنترل موردنظر رو دریافت کنن و کار دوستمون رو راه بندازن

سلام دوستان من به این DLL نیاز دارم ولی برای من هم این خطا رو میده چیکار باید بکنم

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

1. چه کنیم که فایل word داخل فرم باز بشه نه خارج از فرم؟
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اسفند 1390, 09:26 صبح
  2. باز كردن پنجره internet explorer داخل فرم
    نوشته شده توسط b.mahsa در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 خرداد 1389, 10:21 صبح
  3. باز کردن یک فایل txt داخل فرم
    نوشته شده توسط IC_prog در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 01 خرداد 1387, 16:38 عصر
  4. باز شدن منو پس از لود فرم