جناب گلبافان عزیز.
حق کاملا با شماست.برای تولید اپلیکیشن برای اندروید باید یابا ایکلیپس ویا با اندروید استودیو کار کرد.
ولی کسی مثل من(دیگران رو نمی دونم)از وقتی که چشم باز کردم و دنیا رو دیدم،اولین چیزی که دیدم دلفی بوده،تا الان.
من با C++‎ هم کارکردم ولی نه درحد حرفه ای برای تولید اپلیکیشن اندروید.
برای من سخته که از یه زبان سطح بالا و قابل درک برای همه،بیام جاوا یاد بگیرم.اگر از اول با جاوا کار میکردم،مشکلی نبود که دلفی رو یاد بگیرم.

شما بیا جاوا رو با دلفی توی اندروید مقایسه کن،شخصا با کدوم راحت تری؟
شاید بگی جاوا اما دلفی راحت تره. درسته یکم روی دیزاین و RTL درست و حسابی کار نکرده ولی برنامه هایی که تحت ویندوز،نوشتی رو میتونی توی اندروید ارائه بدی.90 درصد قابل اجرا است.(اون 10 درصد کمی فرمان هاش فرق میکنه)

درضمن کدوم نرم افزار برنامه نویسی میتونی پیدا کنی که اول برنامه ات رو توی ویندوز تست کنی،ببینی عیب برنامه نویسی نداره،بعد درجا کامپایل اندروید بگیری؟
این رو شاید بقیه نرم افزار ها داشته باشن: توی اندروید هم میتونی برنامه ات رو Trace کنی!!! این دیگه اخر Debug و رفع عیبه.

ان شاالله مشکلات جزئی دلفی حل میشه.
توی سال 2016،دلفی/پاسکال به رتبه 7 رسیده(2 پله صعود)،احتمالا برای فروش بیشتر میاد این مشکلات رو رفع کنه که جزو 3 رتبه برتر زبان های برنامه نویسی بشه.(علت 2 رتبه صعود بخاطر بهینه شدن و رفع برخی از اشکالات در زمینه اندروید و قابلیت REST بوده.)