به نظرم انسان ها عموماً در ابتدا در مقابل تغییر مقاومت می کنند ولی بعدا باهاش کنار میان. شما همین سایت برنامه نویس قالبش رو عوض کنید یه عده سر و صدا راه میندازن که همون قبلی بهتر بود. بعدش من تا الان ندیدم مشتری که هنوز برنامه رو ندیده بگه برنامه فلت باشه یا نباشه. برنامه اگه خوب طراحی بشه و کار مشتری رو انجام بده، مشتری مشکلی نخواهد داشت.
اما در مورد وب، شما در وب با یکسری محدودیت مواجهید مثلا دسترسی به منابع سیستم یا سخت افزار. در وب همه چی هزینه بر هست، از تهیه هاست و vps و ip ثابت و هزینه اینترنت و ... شما فرض کنید یه نرم افزار ساده حسابداری تک کاربره نوشتید در اینجا مزیت به طور مطلق با دسکتاپ هست و استفاده از وب به هیچ وجه منطقی و معقول نیست.
وب یک اثر روانی منفی در مورد ذخیره سازی اطلاعات هم داره اونم امنیت و خطر نفوذ هست من کاربری داشتم که یه شرکت کوچک بود و برنامه هم حسابداری بود ایشون حتی حاضر نبود یه بکاپ از اطلاعاتش برای من بفرسته حالا فرض کنید این بخواد اطلاعاتش رو بذاره رو اینترنت یا اینکه از طریق اینترنت بخواد به سرورش وصل بشه.
الان sync کردن یک قابلیت هست که کاربر بتونه به صورت آفلاین، آنلاین، در کامپیوتر خونه اش، در لپ تاپش، در گوشی اش و ... بتونه به برنامه دسترسی داشته باشه حالا خیلی خوبه که همه اینها از یک قالب و طراحی واحد برخوردار باشن که کاربر سر در گم نشه.
در کل به نظرم هیچ مشکلی در این نوع طراحی نیست و با توجه به اینکه دسکتاپ هنوز هم در خیلی جاها مزیت داره واقعا ایرادی نداره برنامه به قول شما شبیه وب باشه. اینا یه سری کلیشه است که میشه کنارشون گذاشت یا مثلا در این تاپیک یکی از دوستان برای برنامه دسکتاپ گزینه "ذخیره رمز عبور" توی لاگین گذاشته بود که کاربر نخواد مجدداً رمز رو وارد کنه، حالا یکسری از دوستان میگفتن این گزینه برای وب هست ولی به نظرم هیچ مشکلی نداره. شما برای ایمیل تون این گزینه رو تیک می زنید و ایمیل تون همیشه بازه حالا اگه یه غریبه بیاد همه ایمیل های شما رو می بینه که اطلاعاتش شاید از اطلاعات برنامه دسکتاپ هم مهمتر باشه.