نقل قول نوشته شده توسط Mahmood_M مشاهده تاپیک
استفاده از Thread و یا VCL و FMX یا هر چیزی در لایه نرم افزار تاثیر زیادی روی سرعت جستجو نداره
باید بانک اطلاعاتی رو بهینه کنید، ایندکس گذاری کنید، از " * " در Select ها استفاده نکنید
وقتی از Like استفاده می کنید اگر سمت چپ مقدارتون " % " گذاشته باشید دیگه ایندکس کاربرد نداره و دوباره جدول کامل اسکن میشه
باید روی دیتابیس و Query تمرکز کنید برای افزایش سرعت
نکات دیگه ای هم هست مثل استفاده از DisableControls و EnableControls که می تونه تاثیر زیادی داشته باشه، که البته بستگی به نحوه ی انجام جستجو هم داره
استفاده از Thread مفیده و باعث میشه برنامه هنگ نکنه و کاربر اذیت نشه اما اصول کار با ترد ها رو باید رعایت کنید، هر Thread باید یک Connection جداگانه داشته باشه و برخی موارد دیگه که اگه رعایت نکنید نتیجه عکس می گیرید
برای اطلاعات بیشتر، در سایت مبحث Thread ها رو جستجو کنید
ازهمه ی دوستان بخاطر راهنمایی شون ممنونم.
از Thread و با رعایت قوانین ش هرکاری کردم باتوجه به صحبتتون نتیجه عکس میداد.و پیغام خطا های زیادی تولید میشد(حتی با extended هم کارساز نبود)

درضمن اگر قرار باشه از فرمان Like استفاده نکنم،باید برای شبیه بودن کلمه جستوجو شده در بانک اطلاعاتی از چه چیزی استفاده کنم ؟

حالا درسته که SQLite عملیاتاش خطی هست،اما با توجه به محیطی که برنامه نویسی میکنم و تنها بانکی روی اون محیط جواب میده SQLite هست،باید باهاش کنار بیام.
اگر بشه کمی سرعت جستوجو هم بالابره خیلی خوب میشه.