سلام ، وقت بخیر ،
شما کل اینترنت رو شخم بزن ، با بزرگ های این زمینه هم صحبت بکنی نمی تونی به کسی که نخبه ی این زمینه هست دسترسی داشته باشه مگر اینکه بشناسیش ،
شخصا کسی رو میشناسم ( به واسطه اینکه دایی دوستم بود ، با ایشون آشنایی پیدا کردم ) به دلایلی نمی تونم اسم ایشون رو بیان کنم ،
فقط در این باب همین مقدار مطرح کنم که بعد از اتمام دوره فوق لیسانس ایشان و زمان ارائه پایان نامه شون ، به محض تموم شدن پایان نامه و در بین نگاه های ارزشمند اساتیدی که نشسته بودند ، در همون لحظه قراردادی از طرف وزارت اطلاعات روی میز ایشون قرار داده شد و از ایشون خواهش کردن که وارد این وزارت خونه بشن به خاطر استعداد و نبوغی که در این زمینه داشتن .
فکر نمی کنم لازم باشه مطرح کنم که در این بین از چه اورگان ها و شرکت های خارجی هم ایشون دعوت نامه هایی داشتن که به دلایلی همه رو رد کردن و موندن ایران و هر روز که میگذره ، تازه میفهمم چه کسی بود که من افتخار آشنایی با ایشون رو داشتم .
این فقط یک نفر از چندین نفری هستن که در این زمینه توی همین کشور تخصص دارن و کمتر کسی پیدا میشه ایشون رو بشناسه .
فکر نکنید چون توی اینترنت سرچ کردید ، چیزی پیدا نکردید ، کسی در این زمینه توی کشور وجود نداره ، نخبه هایی داریم که وجودشون باعث غرور این کشوره ! کسانی که اسمی ازشون نیست .
موفق و پیروز باشید .