سلام
اول تشکر میکنم که بالاخره به این تیتر هم نگاهی انداختید.
دوم عذرخواهی منو به خاطر دیرشدن جوابیه بپذیرید.

در جواب جناب SyntaxCheck خیلی ممنون دوست گرامی، مشکل کار با پورت ندارم. بحثی که مطرح کردم اصول کار بود، نه پیدا کردن ماژولهای پیش ساخته. باز هم از شما به خاطر توجهتون تشکر میکنم و ممنون میشم اگر چیزی پیدا کردید من و دیگران هم شریک باشیم.

اما جناب اینپرایز،
- در مورد علمی نبودن سوال، خوب از برنامه نویسهای به قول شما درپیتی انتظار سوال علمی نداشته باشید.
البته سوال خیلی ساده مطرح شده بر عکس مفهومی که پشت قضیه هست، که البته دلیل داشت.
تو کلاس خط استاد جلسه اول به شاگرداش گفت با یک مداد معمولی اسم خودشونو روی یک برگه (البته برگه معمولی) بنویسند. به محض اینکه شاگردانش قلم به دست گرفتن و اومدن شروع به نوشتن کنند گفت دیگه لازم نیست، فهمیدم قبلا چقدر آشنا هستید.
این که چرا کلاس خط مثال زدم و استاد از کجا فهمید بماند ولی غرض اینکه اونی که داستانو بدونه من دهن باز نکرده میفهمه چی میخواستم بگم (و البته ممکنه بگه من نمیدونم برو از یکی دیگه بپرس! :wink: :D بیشتر از این فکش باز نمیشد)
در مورد کنترل کردن از مسیر پورت، کار با شبکه با پروتکلی مثل TCP/IP و مسا یلی که فرمودید هم چند تا کاری انجام دادم و یک چیزایی میدونم. نگران اون بخش نباشید.
هدف عملیات کنترلی نیست و بحث ارتباط وب هم مطرح نیست.

اجازه بدید یک کم دیگه مساله رو باز کنم (البته فقط یک کمی که گفتم).
فرض کنید تعدادی مثلا همون روبوت که شما گفتید داشته باشیم. در محلهای متفاوت حتی شهر یا کشورهای مختلف.
تنها مسیر سخت افزاری ارتباطی طراحی شده روی این دستگاهها یک پورت سریال هست که فرض کنیم همون RS232 استانداردمون باشه.
حالا باز هم با مثال خودتون میریم جلو و میگیم میخوایم از طریق وب کنترلشون کنیم.
در شبکه ما باید به هرکدوم از اینها یک IP نسبت بدیم و باقی داستان که مشخصه!
امیدوارم مسیر فکریتون تغییر جهت داده باشه و متوجه سوالم شده باشید.
باز هم از توجه و جوابتون تشکر میکنم.

شاد و پیروز باشید...