نقل قول: ساختن کتابخانه telegram api به همرا داکیومنت و آموزش به زبان C#
یک صفحه ساده:
<!DOCTYPE html><html><title> یادگیری اچ تی ام ال با زومیت</title><body><h1> من تگ عنوان هستم </h1><p> من تگ پاراگراف (متن) هستم </p></body></html>
اولین جمله هر سند اچتیامال <!DOCTYPE html> است. این بخش در واقع به همه بیان میکند که ما در حال ایجاد یک صفحه HTML هستیم. پس اولین کاری که انجام میدهیم، آن است که همین کلمه را در ابتدای سند مینویسیم. اگر نگاهی به صفحه سادهای که برایتان مثال زدیم نیز بیندازید, در خط اول کلمه <!DOCTYPE html> را میبینید. پس بخاطر داشته باشید که ما همیشه آن را در اولین خط از کدهایمان قرار میدهیم.دومین رکن اصلی هر صفحه HTML، همان <html> و <html/> است که برای شروع نوشتن زبان اچ تی ام ال از آن استفاده میکنیم. پس در قدم بعدی و بعد از <!DOCTYPE html> آن را مینویسیم. همه محتویات یک صفحه اچ تی ام ال را از این به بعد در بین این دو تگ نوشته میشود.بین دو <html> و <html/> تگهای جدیدی با اسم <head> و <head/> قرار میگیرند. به این عمل, یعنی قرار دادن یک تگ در دل تگ دیگر, nest میگویند. تگ <head> و <head/> در برگیرنده اطلاعات ابتدایی را در رابطه با صفحه اچتیامال است. مثلا میگوید نویسنده این صفحه چه کسی است یا توضیحاتی در رابطه با خود سایت ارائه میکند. معمولا چیزهایی که در این بخش گفته میشود به صورت مستقیم در سایت شما نمایش داده نمیشوند.
آخرین ویرایش به وسیله mahdivpg : یک شنبه 25 شهریور 1397 در 03:05 صبح