یعنی شما روشی برای Log Out کردن کاربر در صورتی که فیلد LockoutEnabled مربوط به آن کاربر مقدار True را داشته باشد را سراغ ندارید ؟ حالا به هر سبک و روشی ؟
قطعلا در قسمتی از این Identity کوفتی بخشی هست که در هر رفرش باید درست بودن یوزنیم و لاگین کاربر چک شود - البته خوب Identity از کوکی برای این کار استفاده میکند و فکر کنم همین کار را انقدر سخت کرده است.
والا من کارهایی 100 برابر ازین قوی تر را در membership انجام دادم و هرتور که میخواستم طراحی رو کاستومایز میکردم ,
متاسفانه در پروژه جاری که سه ماه پیش کلیک خورد اومدم از Identity برای این کار استفاده کردم (که فکر کنم بزرگترین اشتباه زندگیم بود)
درحالی دانش کافیش ر وهم نداشتم و حالا هم بدجوری داغونم کرده - دوهفته دیگه باید پروژه رو تحویل بدم و با این وضعیت نمیدونم چیکارش کنم -
هر قسمتیش رو میخوام توسعه بدم باید یک هفته سرچ کنم تا دو خط کد بهش اضافه کنم .درحالی که در قسمت های دیگه پروژم شده که در دور روز تا 4000 خط کد رو برای تکمیل بخشی بنویسم - نه اینکه بگم کد زیاد نوشتن دلیل ب بهتر بودن پروژه هست ولی در کل کلاس کاری پروژه و امکاناتش فوق العاده بالاتر ازین
Identity مسخره است .
بنظرم تنها کاربرش برای کسایی هست که نمیتونن خودشون کد بزنن و میان ازین روش ها استفاده میکنن.