نقل قول نوشته شده توسط atf_1379 مشاهده تاپیک
سلام به همه
فکر کنم منظور جناب www.pc3enter.tk عزیز از کلمه اکسل همان اکسس باشد ، چون اینجا تالار اکسس است و عمدتاً در مورد اکسس بحث میشود .
و اما بنده هم که خیلی در برنامه نویسی حرفه ای نیستم یک جورائی نظر جناب www.pc3enter.tk تائید می کنم چرا که در برنامه نویسی تحت اکسس به تنها چیزی که شاید ضرورت داشته باشد نیاز پیدا کنیم ایجاد یک فایل لودر برای اجرای اکسس ، آن هم برای اجرای یک فایل اکسس پسورد دار است و گرنه فایل اکسسی که بدون پسورد است برای اجرای آن نیاز به فایل لودر وجود ندارد . و بعد هم ضرورتی وجود ندارد که خارج از محیط اکسس فرم یا گزارش خاصی اجرا شود چون با اجرای اکسس این عملیات در داخل محیط اکسس قابل اجرا است . البته به توجه به تاپیک های که در این تالار ایجاد شده به نظر میرسد منظور جناب AbbasSediqi از استفاده از کدهای سی شارپ این باشد که کرک رمز عبوری که برای فایل اکسس در فایل لودر اجرائی وارد شده مشکلتر از کرک رمز عبور در فایل لودر نوشته شده با وی بی باشد .
تا جائی که من پرس و جو کردم و نظر دوستان حرفه ای را جویا شد در همان محیط وی بی هم اگر رمز عبور را قدری حرفه ای تر وارد کنیم کرک نمودن آن به این راحتی هم نیست .
موفق باشین
با سلام دوباره

با نگاه کردن به اولین تاپیک

با سلام خدمت همه دوستان و اساتید

روراست چند وقتیه که خودم برای یکسری کد ها در اکسس از سی شارپ استفاده میکنم
و

دوست گرامی این برای اجرای رفرنس هایی که در vb6 و یا vba
قابلیت اجرا نداره قرار داده شده
یا حق
عرض کردم بیشتر به منظور رفرنس هایی که در اکسس قابلیت اجرا ندارن

مثال

از سایت مایکروسافت

لیست dll , exe هایی که در vba و یا vb6 ساپورت نمیشن

https://docs.microsoft.com/en-us/vis...b6/vb6-support
Unsupported runtime files

anibtn32.ocx spin32.ocx rpcltscm.dll rdocurs.dll
graph32.ocx gauge32.ocx rpcmqcl.dll vbar332.dll
keysta32.ocx gswdll32.dll rpcmqsvr.dll visdata.exe
autmgr32.exe ciscnfg.exe rpcss.exe vsdbflex.srg
autprx32.dll olecnv32.dll dbmsshrn.dll threed32.ocx
racmgr32.exe rpcltc1.dll dbmssocn.dll MSWLess.ocx
racreg32.dll rpcltc5.dll windbver.exe tlbinf32.dll
grid32.ocx rpcltccm.dll msderun.dll triedit.dll
msoutl32.ocx rpclts5.dll odkob32.dll
مثال triedit.dll

در wikipedia

https://en.wikipedia.org/wiki/DHTMLEdit

DHTMLEdit

From Wikipedia, the free encyclopedia

DHTMLEdit is an ActiveX control for Microsoft Internet Explorer 5 and later. It allows Web authors and application developers to add WYSIWYG DHTML editing capabilities to their Web sites and applications. The editing component uses Microsoft's Component Object Model (COM) technology to provide access to editing services such as basic HTML formatting, tables, undo and redo, and absolute positioning.
Because of several security issues with this ActiveX control, Microsoft decided to discontinue shipping it with Windows Vista. Also, Internet Explorer has continued to evolve, incorporating WYSIWYG editing features of its own in Internet Explorer 5.5 and Internet Explorer 6. The control was present in the Beta 1 version of Windows Vista, but is absent in subsequent Windows releases.
However, because several programs and websites require this control to function correctly, it is still available as a separate download from Microsoft Download Center. More information can be found here.

در vba و یا vb6 قابلیت استفاده نداره

امیدوارم توضیحم کامل باشه

یا حق