نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر

نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    با سلام بنده از این کلاس و datepicker ی که جناب کرامتی معرفی کردن استفاده میکنم، و خیلی عالی برای نمایش تاریخ ها کار میکنه، منتهی موقع ویرایش رکورد، وقتی که تاریخ از سمت دیتابیس واکشی میشه و میاد توی فیلد مربوطه میشینه، مقدار نمایشیش به یک تاریخ عجیب تبدیل میشه، ممنون میشم در این مورد بنده رو راهنمایی کنین. اینم نمونه

جالب اینجاس که با هر بار رفرش صفحه ویرایش، مقدار تاریخ تغییر میکنه و با سه بار رفرش، فیلد تاریخ به تاریخ امروز مقدار میگیره
    فکر میکنم این بخاطر این باشه که اون تقویمی که استفاده کردید (bootstrap datepicker یا pwt.datepicker) اگه تاریخ ورودیش که توی تکست باکس هست شمسی باشه، خراب میکنه. باید تاریخ ورودی میلادی باشه و بعد خودش شمسی میکنه.

نقل قول: بهترین شیوه برای دریافت تاریخ و زمان از کاربر چیست ؟ و معرفی یک Dll کامل و مناسب ؟

نقل قول نوشته شده توسط moslem.hady مشاهده تاپیک
    فکر میکنم این بخاطر این باشه که اون تقویمی که استفاده کردید (bootstrap datepicker یا pwt.datepicker) اگه تاریخ ورودیش که توی تکست باکس هست شمسی باشه، خراب میکنه. باید تاریخ ورودی میلادی باشه و بعد خودش شمسی میکنه.
    درسته به همین دلیله، ولی من تاریخ هارو بصورت میلادی توی دیتابیس ذخیره میکنم و با اون کلاس PersianCulture که جناب کرامتی معرفی کردن، موقع نمایش تاریخ ها این کلاس خودش میاد اون تاریخ های میلادی رو به شمسی تبدیل میکنه یعنی من نقشی تو اینکار ندارم، ایا راه حلی برای این هستش؟

تاپیک های مشابه

1. گفتگو: بهترین کامپوننت برای دریافت تاریخ از کاربر
    نوشته شده توسط fool66 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 05 اردیبهشت 1392, 11:24 صبح
  2. بهترین روش برای گرفتن تاریخ و زمان از کاربر
    نوشته شده توسط vahid2112 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 14 بهمن 1391, 07:37 صبح
  3. سوال: بهترين روش براي دريافت اطلاعات از ديتابيس ديگر
    نوشته شده توسط didaaa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3