من پیشنهاد میکنم کتاب ++effective c رو بخونید. در این کتاب نویسنده گفته باید به زبان c به صورت یک فدرال از زبان ها نگاه کرد. و این فدرال رو به چهار بخش C و ++C و Template و STL تقسیم کرده که هرکدوم رو به اختصار توضیح داده.
مسلما ++C زبانی هست که از سینتکس ها و کاربرداهای بسیار متفاوتی تشکیل شده و این تقسیم بندی باعث میشه ذهن شما متمرکز تر بشه و بدونید در هر جای این زبان بزرگ و قدرمتند با کدام بخش طرف هستید و اگر در بخشی ضعیف هستد بتونید اون رو تقویت کنید.
برای مثال شما در پروژه فعلیتون بیشتر درگیریتون سمت template هست. برای یادگیری بهتر این بخش من پیشنهاد میکنم کتاب C Template Complete Guide (ترجیحا ویرایش دوم) رو بخونید. کتاب بزرگی هست ولی وقتی تمومش کنید میتونید خودتون رو در این بخش کاملا ماهر بدونید.
من نمیدونم ارائه لینک دانلود برای کتاب در این سایت مجاز هست یا نه. اگر مجاز باشه میتونم لینک دانلود براتون قرار بدم.
این رو همیشه در نظر بگیرید که درست هست که یک کتاب بزرگ زمان زیادی برای خوندن ازتون میگیره ولی کلی زمان در آینده برای کارتون صرفه جویی می کنه.
سوال طرح کردن کار خوب و درستی هست ولی خیلی اوقات تحقیق کردن خیلی سریعتر به نتیجه میرسه.
موفق باشید.