نقل قول نوشته شده توسط FNS4565 مشاهده تاپیک
سلام.
دوستان از شما که در زمینه اندروید کار میکنید یک سوال داشتم. خب همانطور که میدونید تلگرام رو فیلتر کردن و الان من نه میتونم با فیلتر شکن وارد بشم و نه با هیچ دستگاه دیگه ای. چون رشته تحصیلیم عمران هست زیاد در زمینه برنامه های اندرویدی اطلاعات ندارم. البته توی گوگل چند بار کلماتی مثل برنامه شبیه تلگرام رو سرچ کردم اما وب سایت هایی که بالا اومدن به جز چند وب سایت هیچ کدومشون یک برنامه مشابه تلگرام که مشخصات مورد نیاز منو داشته باشه معرفی نکرده بودن یک برنامه هم پیدا کردم به اسم گوگل الو که به نظرم میتونست به عنوان یک برنامه جایگزین تلگرام باشه اما وقتی باهاش کار کردم دیدم این برنامه هم با تلگرام کلی فاصله داره و اصلا ازش خوشم نیومد. حالا از شما عزیزان خواهش داشتم اگر یک برنامه شبیه تلگرام میشناسید که از کیفیت خوبی برخورداره و امکانات زیادی داره به من هم معرفی کنید. ممنون
هرچند هیچ ربطی به این تاپیک نداره خواسته شما!!
ولی یه چند روز صبر کنید نسخه بلاک چین تلگرام در راه هستش حتی برای لحظاتی تو روزهای گذشته با موفقیت تست شد فقط هنوز ریلیز نشده!
فقط اکانت قبلی خودتون تو تلگرام و خود برنامه قبلی رو حذف نکنید که در نسخه جدید به مشکلی نخورید...!
در ضمن با اغلب فندق شکن ها و یا وی پی ان ها در حال حاضر تلگرام باز میشه مشکلی نداره فقط چون دارید از برنامه های فندق شکن استفاده میکنید مراقب مصرف اینترنت خودتون باشید چون به شدت بالا میره و مراقب بد افزارها هم باشید که الان بد دارن کامپیوترها رو آلوده میکنند.