نقل قول نوشته شده توسط HOSSEIN HAZRATIAN ESALOO مشاهده تاپیک
سلام دوست عزیز.
میشه اگه زحمتی نیسا شمارتونو برام بذارید.
خیلی متشکرممنون
سلام و خسته نباشید.
دوستان از موقع که این پست گذاشتم نتوانستم با کارت خوان ارتباط برقرار کنم چون رمز مدیر مربوط به کارت خوان رو نداشتم تا ارتباط دستگاه رو تغییر بدم تا یکی از مسئولین کارت خوان امد به وسیله این کنترولر راحت به کارت خوان ارتباط برقرار کردم و هزینه از برنامه به کارت خوان و اطلاعات خرید به برنامه به صورت خیلی ساده ارسال کرد.
فقط این مورد باید در نظر بگیری اون کارت خوان PCPOS هستش یا نه اگه نباشه باید برای اون مکان درخواست دستگاه PCPOS بدید برای مغازه خودم برنامه نوشتم و ارتباط با PCPOS برقرار کردم خیلی راحت با انجام تنظیمات روی کارت خوان که فقط این تنظیمات نوع ارتباط هستش تغییر کنه از داخلی بیشه کامپیوتر خود برنامه بر حسب شرکت ارتباط برقرار میکنه و با 12 تا شرکت ارتباط داره این Multi POS Controller که میشه گفت 12 تا شرکت که کارت خوان میدن این با دوازده تا شرکتش ارتباط داره و الان که جواب گرفتم توسط سورس خود منشور سیمین دارم روی برنامه خودم پیاده میکنم و این هم بگم قصد تبلیغ منشور سیمین نیست فقط بخاطر دوستان برنامه نویس میگیم که سریع کاراشون پیش بره و برنامه های قوی بیدن بیرون.
نکته اول موقع خرید این دستگاه کارت خوان اول ببنید مدل و اطلاعات دستگاه به شرکت بدید تا کابل مربوط به همون کارت خوان بهتون بیدن
دوم موقع خواستن رمز مدیر بگید خط تلفن قطع شده میخوام شبکه کنم یا همچین چیز های الکی بگید تا رمز مدیر بگیرید و نگید با برنامه میخواهید ارتباط کنید کلی حرف الکی تحویل آدم میدن وقتی ارتباط برقرار کردید به شرکت خبر بدید با مشکل برخورد نکنید. اینها حرف راست بگی صد تا جواز کسب و هزار تا تاییده برنامه میخوان که برنامه در حال ساخت ثبت شده میخوان این مسئله پیش امده میگم که باهاش برخورد نکنید.