سلام

نقل قول نوشته شده توسط raha_hakhamanesh
باشه آقا ! دست شما درد نکنه زحمت کشیدین ! ما هم استفاده کردیم ، زحمات جنابعالی بی حد است و ناتوان از سپاسگزاری . . .
ان شا الله در هفتمین کنفرانس علمی کامپیوتر حضرتعالی رو دعوت می کنم تا دفاع از این موضوع رو مشاهده کنید ولی تا اون موقع به خودتون بگین نمی شه و ما توانایی اینگونه کارها رو نداریم 4 تا مثل شما یه گروه علمی رو به عهده بگیرن چی می شه ؟ ! ! ! مثل اوضاع فعلی بعضی جوامع ...
و به همین دلیل جزئیات پاسخ مر بوطه رو توی تالار نمی زارم . ظاهرا حیفه هر چیزی رو در اختیار بعضی از برادران منتظر بزاری .
مراکز علمی ما سرشار از انسانهایی که می گویند نمی شود حتی اگر به چشمان خود ببینند که می شود - شاید هم آیه ای مبارک از جانب حق تعالی انزال گردیده باشد . والسلام
استاد شما که تحمل حرف حساب رو ندارید بهتره دیگه تو این فروم مطلب ننویسی من هم که میبینی به سوالت جواب دادم همین الان دارم توی یک شرکت کار میکنم که یکی از پیشرفته ترین تکنولوژی های روز در زمیه صدا و تصویر رو در ایران تولید کرده ، به اندازه تارهای موی سر مبارک جنابعالی ایران رو دوست دارم معتقدم هر کاری که غربی ها انجام دادن رو ما بهترش رو میتونیم انجام بدیم ولی این که کی انجام بده و با چه هزینه ای اهمیت داره اگر کسی مثل شما که تحمل حرف حساب رو ندارید مدیر یک پروژه بشه وضعیت اون پروژه مشخصه احتمالا همه باید ساکت باشند تا شما نطق بفرمایید و هرچی شما بفرمایید باید وحی منزل محسوب بشه تحمل هیچ انتقادی هم ندارید تا وقتی که مملکت ما افراد مستبدی مثل شما رو داره که اعتقادات عامه مردم رو مسخره میکنن و تحمل انتقاد رو ندارن به هیچ جا نمی رسیم یک کم انصاف ، تحمل حرف حساب و حتی نا حساب ( اگر میخواهیم با هم گروهی کار کنیم نه تکی ) ، احترام به عقائد و تفکر دیگران ، سعی در متقاعد کردن فردی که اشتباه کرده با آرامش ، و ... تنها چیزی هست که توی مملکت ما نیاز داره درضمن من یک منتظر هست گرچه که بعضی وقتها یادم میره و سوتی هم میدم ولی از اعماق قلبم معتقد هستم و منتظر ایشون حالا اگر شما خوشت نمیاد عیسی به دین خود ، موسی به دین خود
موفق باشید