نمایش نتایج 1 تا 40 از 236

نام تاپیک: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر تازه وارد آواتار hosha92
    محل زندگی
    اصفهان

نقل قول: آیا از برنامه نویس شدن راضی هستید؟

نقل قول نوشته شده توسط vahid64 مشاهده تاپیک
    nabeel همشهری ما حرفها رو کامل زد...
    به نظرم برنامه نویسی تو این خراب شده فایده نداره...
    من خودم یه عمره به خاطر علاقه خودم کد می زنم و هیچ وقت به عنوان شغلم بهش نگاه نکردم
    باور کنید از کارای دیگه با کامپیوتر چند برابر برنامه نویسی درآمد داشتم
    شما هر چقدر هم یک برنامه نویس ماهر باشید مردم که نمی فهمن این چیزا رو اونا فاکتورهاشون پیزای دیگه ای هست...

ضمن تشکر از اینکه دوستان نظراتشون رو بیان کردن و استفاده کردیم
    ولی بنده با عزیزی که جمله ای رو به نقل از انیشتین نوشتن موافقم که علم چیز خوبیست به شرطی که هزینه ی زندگیت ازش تامین نشه ...
    اما یه نکته ی مهم ، اونم اینه که درسته تو ایران شرایط اقتصادی خوب نیست اما کی گفته هزینه ی برنامه نویسی بده ؟؟؟
    هزینه ی برنامه نویسی بد نیست،فقط خودمون داریم به خودمون صدمه میزنیم...چطوری؟؟
    فرض کنید آقا/خانم X با سالها تجربه در زمینه ی برنامه نویسی ، بهش یه کاری پیشنهاد میشه ، ایشون مثلا هزینه رو براورد میکنن 2 میلیون تومان ... زمانی هم که از ایشون گرفته میشه تقریبا 2 روز هستش ...(مثال میزنم،فکر کنید یه سایت خبری ساده) ... تا اینجا همه چیز اکیه!
    اما کار کی خراب میشه؟؟وقتی که یه برنامه نویس اماتور و بی تجربه یهو پاش به میون میاد و صرفا واسه اینکه کار رو بگیره،قیمت رو به شدت میاره پایین و به کارفرما میگه آقاااا 2 میلیونی که میخوای بدی به فلانی،بیا 300 تومنشو بده من ، خودم برات کارو اکی میکنم....
    اینجاست که کار خراب میشه...
    اگر یه فکری برای حل اینگونه مشکلات میشد ، عالی بود .

از این موارد زیاد دیدم و دل پری دارم ..
    نمونه ی فجیع ترش هم در سایت هایی مثل پونیشا و دورکار و... که همکارای عزیز واسه گرفتن کار ، اونقد قیمت رو میارن پایین که کلا هم ارزش کار خودشونو زیر سوال میبرن و هم ارزش کار بقیه ی همکارا رو ...
    فکری یه حال خودمون کنیم!!

موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله hosha92 : یک شنبه 11 شهریور 1397 در 14:10 عصر دلیل: تکمیل

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •