والا همه پیشنهاد میکنن با انتیتی کارکنیم . من خودم با ado.net کار میکنم تا حالا هم مشکلاتی نداشتم و اگه پیش اومده اونقدر دست آدم توش بازه که به راحتی بتونه مشکلاتو حل کنه
و اما اصل کاری همین آموزش انتیتی که هیچ جا یه آموزش کامل ندیدم. حتی پولی ها . مخصوصا برای ما که زبان انگلیسیمون ضعیفه و از آموزشهای خوب زبان اصلی نمیتونیم استفاده کنیم.
من چندبار به قصد یادگیری اقدام کردم تا یه جایی جلو رفتم ولی واقعا گیج موندم. (خیلی مهم)مخصوصا هیشکی درمورد مایگریشن ها(اگه درست تلفظ کرده باشم) و پاک نشدن جداول بعد از اعمال تغییرات و موارد این چنینی توضیح جامع نداده و فقط به اسمش اشاره کرده و گذشته.
گاها مثلا برای پروژه ای شده من کوئری نوشتم که از توابع اس کیو ال استفاده کرده . یا شده از ده بیستا جوین و جدول اطلعات باهم ترکیب یا استخراج شده . یا شرط های مختلف و سلکتهای داخلی (بنا به اقتضای کار) ، من نگران اینم که این موارد بعدا دردسر ساز نشه و راه حلی براشون پیدا کنم یا نه.
آموزش های جناب نصیری رو هم که بقیه پیشنهاد دادن واقعا برای کسی که اولین باره درمورد انتیتی میخواد کار کنه خیلی مبهم و پایه ای نیست. بازم اگه شما آموزش خوب و ساده برای شروع دارید ممنون میشم معرفی کنید تا ما هم بی بهره نمونیم.