در کل ایده طراحی flat که انجام دادید خیلی زیباست!! و البته از اونجایی که دارید تو ویندوز 7 برنامه نویسی میکنید قطعا از کامپوننتهای windows universal که از ویندوز های 8 به بعد به دات نت اضافه شده استفاده نکردید به همین علت مراقب استفاده از المانهای گرافیکی در بازدهی برنامه تون هم باشید.
وچند نکته در طراحی لایه کاربری ...
1- رعایت راست به چپ ها در کادرهای ورود اطلاعات و تمامی المانهای گرافیکی
2- سعی کنید تمام المانهای گرافیکی در یک راستا و المانهای به هم مرتبط به یک اندازه باشند.
3- متحد شکل بودن کمبو باکس ها
4- استفاده از جداکننده ها در نمایش اعداد محاسباتی
5- استفاده از hint ها در داخل المانها مختص به سیستم عاملهای موبایل می باشد اونهم به علت کمبود فضا کاری ولی در فرمهای ویندوز بهتره که عنوان المان خارج از خود المان قرار داشته باشه.!
6- رنگ نارنجی بسیار خسته کننده و باعث گمراه شدن کاربر خواهد شد
7- استفاده از رنگ متضاد بنفش در رنگ سفید خوبه ولی در طولانی مدت اصلا خوب نیست سعی کنید از استاندارد های سیستم عامل خیلی دور نشید! همیشه این مطلب مهمتر هست که راحتی کاربر در هنگام استفاده از نرم افزار شما، به استفاده از قالب های گرافیکی عجیب و با رنگهای تند که شاید برنامه نویس تصور میکنه با این کار نرم افزار خیلی زیباتر خواهد شد! ولی دقیقا برعکس هست چند درصد از کسانی که از سیستم عامل ویندوز استفاده میکنند ساختار اصلی رنگهای ویندوز را تغییر میدهند شاید کمتر از 10 درصد بنابراین همیشه حفظ استاندارد های تایید شده و پذیرفته شده سیستم عاملی که دارید براش برنامه نویسی میکنید را در نظر بگیرید!
8- اندازه فونتها کلا باهم تفاوت دارند!
9- نمایش تمامی امکانات یک فرم در یک صفحه دلیل خاصی داشته ! مثلا فرم مرخصی اگر قراره جستجو کنه پس اون لیست سمت چپ برای چی هست؟؟
یا مثلا فرم رده خدمتی به هیچ وجه نمیشه در اولین مشاهده متوجه شد که این فرم یک فرم ورود اطلاعات هست!! اصلا چه نیازی هست که فرم ورود اطلاعات لیست را هم نمایش بده! حتما هم نباید از تمام فضای فرم استفاده کرد فرمها هر چقدر که خلاصه و مفید طراحی شوند خیلی کارایی بیشتری خواهند داشت.
در آخر هم منهم با دوست عزیزم جناب مرادی موافقم!سلام مهندس عزیز. شما که استاد مایی کاش اینجور حرف نزنید. اولا شما عکسای برنامتون رو گذاشتید اینجا پس هرکی تو این فروم عضوه میتونه بیاد و نظر بده . نظر سنجی یعنی همین که هرکی دید نظر بده نه اینکه به صورت فرمالیته دو نفر ادم مشخص فقط نظر بدن.
دوما ایشون نظرشون رو به صورت ضرب المثل بیان کردن کجای اینکار بی ادبیه؟ با این استدلال پیش بریم فاتحه همه شعرا و ادیبان این مملکتو باید خوند.
من و شما و ایشون که مهندس هستیم و نسبت به بقیه تو دنیای ارتباطات فعال تریم و تو سایتهای مشابه و فروم های مشابه بحث و کل کل مفید و همکاری تو پروژه های آزاد رو میبینیم، کاش در این گونه موارد هم حرفای همه رو بشنویم حتی اگه باب میلمون هم نباشه. یادمون باشه همین نظرات مخالف و منفی میتونه جرقه ای باشه تو پیشرفت کارامون. همین نظر میتونست باعث بشه شما روی این پروژتون کار کنید و با طرح های امروزی زیباترش کنید. هم احترام به حقوق مصرف کننده س هم نشونه پیشرفت برنامتون بعد از چند سال .(هر چند من خودم طرحتون رو دوس دارم.از رنگبندیش فونتش اندازه متنهاش خیلی خوشم اومده)
بازم عذر میخوام منم نظر دادم با اینکه ازم نظر نخواسته بودید موفق و پیروز باشید انشالله. راستی عیدتون هم مبارک
یعنی منهم بی ادبی ندیدم ایشون انتقادی داشتند که صد البته بهتر بود که با یک بیان بهتری عنوان میکردن طبعا تاثیر بهتری هم داشت.