نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
نیازی به معرفی کردن یا نوشتن اسم فایل نیست
اگه منظورت اینه که وقتی اسم تابع رو تو کنسول مینویسی برمیگردونه undefined
به این معنی نیست که تابع رو پیدا نکرده بلکه منظور اینه که تابع چیزی return نکرده که خیلی از توابع js که قالب رو دستکاری میکنن چیزی return نمیکنن

البته این برا وقتیه که فقط کلمه undefined رو برمیگردونه
اگه تابع رو نتونه پیدا کنه باز هم undefined برمیگردونه ولی شکلش کمی متفاتوته و اسم تابع رو هم مینیوسه که این میشه اون حالتی که شما میگی
باید حواست باشه به فرق این دو
یکی مینویسه
undefined
یکی مینیوسه
functionName is undefined
سلام مرسی بابت توضیح دقیقی که دادید.
راستش یه مشکل دیگه برام پیش اومده و اون اینکه ایا ممکنه که فایل هایی باشن که صریحا به صفحه اتچ نشده باشن ولی بهشون دسترسی وجود داشته باشه؟ من یه سری از توابع را میتونم از توی کنسول فراخوانی کنم اما خوب نه تو کد صفحه و نه تو فایل های ضمیمه شده به اون وجود دارن وقتی که روشون کلیک میکنم به بخش debuger میره و فایل را اونجا باز میکنه البته مطمئن نیستم که فایل باشن مثلا یه کلاس را برام اینطوری باز کرد ولی من اون کلاس را نه در فایل های ضمیمه شده پیدا کردم و نه تو سورس صفحه. میدونم که عجیبه ولی خواستم بدونم که ایا این امکان وجود داره که مثلا اونو مخفی کرده باشن که نمایش داده نشه؟
و سوال دیگه هم اینکه خوب یه سری از متغییرها را میتونیم توی کنسول بهشون دسترسی داشته باشیم که قاعدتا یا تو خود صفحه تعریف شده اند و یا تو کدهای ضمیمه شده به اون صفحه. چطور میشه جای اونا یا فایلی که در اون قرار دارن یا ازشون استفاده میشه را پیدا کرد؟ من داخل فایل های ضمیمه کلی سرچ کردم و البته تو کد صفحه ولی خوب فقط یه جا دیدم که اون متغییر تعریف شده ولی در رابطه با استفاده از اون چیزی پیدا نکردم.ایا همچین چیزی اصلا ممکنه یا اینکه من اشتباه میکنم؟ دیگه به خودم هم الان دیگه شک دارم از بس کنترل کردم همه چیز را ولی به نتیجه ای نرسیدم.

ممنونم از همه دوستان خصوصا
plague
عزیز که همیشه با راهنمایی ها و پاسخ های خوبش کار منو راه انداخته