QUOTE=nabeel;2432864]سلام دوست من

قبلا در این خصوص مطالب زیادی در همین تالار درج کردم اونها رو مطالعه کنید ( در رابطه با همه مباحثی که دغذغه ذهنی شماست )

دیدن کد مبحثی جدا از کرک نرم افزار هستش ( گو اینکه اولین قدم از همین جا شروع میشه ) این موردی که شما فرمودید در اکسس از اهمیت بالایی برخوردار نیست

اگر اون مطالب رو مطالعه فرمودید در صورتی که سئوالی مازاد بر اون مطالب داشتید میتونم راهنماییتون کنم ( لینک اون مطلب رو هم قرار بدید )

موفق باشید[/QUOTE]

سلام جناب استاد پیروز مهر
باید عرض کنم بنده قبلاً تمام مباحث شما رو نه فقط در خصوص این موضوع بلکه در زمینه های مختلف با علاقه وافر دنبال و مطالعه کرده ام و اصلاً مگرامکان دارد که در این تالار کسی بدنبال یادگیری اکسس در حد حرفه ای باشد و ازکنار مباحث علمی و مهم شما بسادگی رد شود .واقعیت اینست که بنده در زمینه اکسس و برنامه نویسی در این محیط محبوب آنچنان تسلطی ندارم که در مواردی که بحث های تخصصی به میان می آید بتوانم درک درستی از مباحث داشته باشم . مثلاً همین توضیحاتی که در خصوص
قفل نرم افزاری Trial Keeper Professiona در وب سایت شخصی خودتان ارائه داده این چندین بار مرور کرده ام ولی بواسطه تخصصی بودن بحث متوجه
خیلی ازموارد نشدم ؛ یا همین جمله شما در این پست که فرموده ای دیدن کد مبحثی جدا از کرک نرم افزار هستش ( گو اینکه اولین قدم از همین جا شروع میشه ) این موردی که شما فرمودید در اکسس از اهمیت بالایی برخوردار نیست برای بنده قابل هضم نمی باشد وعلتش هم اینست که شاید بنده فقط از یک بعد به این مطلب نگاه کنم و آن اینکه برنامه نویس در برنامه خود از کدهای زیادی زیادی استفاده کرده و چه بسا برای تهیه بعضی از این کدها ماه ها و حتی سال های زیادی زمان صرف کرده باشد و اصلاً دوست نداشته باشد که روزی این کدها که برایش خیلی مهم است بدست کسی بیفتد، اگر درست متوجه شده باشم شاید منظور شما این باشد که کرک کردن یک نرم افزار حتماًو همیشه با مشاهده کدهای آن صورت نمی گیرد ولی عقل ناقص من به بنده میگوید که با دیدن کدها خیلی از اهدافی که برنامه نویس در نظر داشته فاش میشود. مثلاً فرض بفرمائید بنده جداول برنامه ام را از خود برنامه که فرم ها و گزارشات و دیگر آبجکت ها در آن را جدا کردم ام (مبحث Front End / Back End) و از طریق سیستم Ado از جداول استفاده کنم و برای بانک اطلاعاتی خود هم پسورد گذاشته باشم و در قسمت کد نویسی مربوط به کانکشن استرینگ برای برقرار ارتباط آن پسورد را نوشته ام ؛ حالا با وجود چنین نرم افزاری که کدهای نرم افزار را در معرض دید قرار میدهد بنده باید چه راهکاری بکار ببرم که پسورد بانک اطلاعاتی لو نرود؟

ضمناً جناب پیروز مهر از شما خواهش می کنم در صورت امکان قدری در خصوص این نرم افزار توضیح بدهین و بفرمائید آیا راهکاری برای دیده نشدن کدها توسط این نرم افزار و امثال این نرم افزار هست یا نه؟
با تشکر فراوان