نقل قول نوشته شده توسط md3848 مشاهده تاپیک
سلام، من از microsoft sql server استفاده میکنم برا دیتابیس هام، سوالی که دارم اینه که باید microsoft sql server رو در سیستم کاربران نصب کنم؟ یعنی نصب بودن microsoft sql server در سیستم کاربرا اجباری هستش؟ چون حجم microsoft sql server چیزی در حدود 1.2GB هستش، درحالی که پروژه من فوقش 100 میگ ( که اونم فشردش کنی میشه 10 میگ )
چون سیستم دومی نداشتم که روش تست کنم، مجبور شدم سوال کنم، البته سرچ هم کردم تو نت فارسی حالا نیمدونم بد سرچ کردم یا هر چیز دیگه ای به نتیجه نرسیدم.
جواب کوتاه: بله نیازه نصب بشه
جواب بلند: اگر برنامه تون تک کاربره هستش و نیازی به تحت شبکه بودن نداره، میتونید از نسخه های سبک sql server استفاده کنید مثل SQL Express و یا MSSQLLocalDb که حجم ستاپشون نهایتا 40 تا 50 مگ خواهد بود و میتونید توسط برنامه های ستاپ ساز کاری کنید که بصورت اتوماتیک همراه نرم افزارتون نصب بشه
اما اگر نرم افزارتون یه نرم افزار سازمانیه و نیازه که حتما تحت شبکه کار کنه، این موقعیت کاملا طبیعیه و حتما نیازه که نسخه کامل SQL Server رو روی سیستم کاربر نصب کنید، حالا این نصب میتونه توسط شما یا خود کاربر نهایی انجام بشه، اون موردی هم که گفتم نرم افزارتون اگر سازمانیه برای این بود که داخل سازمان ها همیشه واحد IT وجود داره و شخص یا اشخاصی هستن که آشنایی هرچند نسبی با نصب و راه اندازی دیتابیس ها رو دارن (البته نمیشه گفت صد در صد مواقع اینجوریه) پس در این مورد نگرانیتون کمی کاهش پیدا میکنه