نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آپلود فایل ها در هاست

  1. #1

    Unhappy آپلود فایل ها در هاست

    سلام
    من بعد از Publish سایت در Net core mvc مجبور میشم کل فایل ها رو Zip کنم و جایگزین فایل های قبلی درون هاست بکنم .
    آیا راهی برای این کار وجود داره که هر بار کل فایل ها رو آپلود نکنم

  2. #2

    نقل قول: آپلود فایل ها در هاست

    مشابه سوال شما رو من اینجا پرسیدم :

    https://barnamenevis.org/showthread....ore&highlight=

  3. #3

    نقل قول: آپلود فایل ها در هاست

    وقتی شما یه برنامه Net Core MVC رو توسعه می‌دین، برای اینکه روی هاست اجرا بشه، باید یه سری فایل رو آپلود کنین.
    اول از همه، بعد از اینکه بیلد نهایی پروژه‌تون رو گرفتین (Publish کردین)، یه سری فایل DLL و فایل‌های View (.cshtml) و استاتیک (CSS، JavaScript، تصاویر و غیره) تولید میشه. شما باید تمام این فایل‌ها و پوشه‌ها رو روی هاست آپلود کنین.
    دقیقاً مثل روش‌های قبلی که گفتم، برای آپلود این فایل‌ها می‌تونین از File Manager پنل هاستینگتون استفاده کنین. فقط دقت کنین که معمولاً باید یه پوشه روت برای برنامه‌تون در نظر بگیرین (مثلاً یه ساب‌دامین یا یه پوشه داخل public_html). تمام محتویات پوشه Publish شده رو باید داخل این پوشه روی هاست آپلود کنین.
    روش دوم هم استفاده از FTP هست که برای پروژه‌های بزرگتر و آپلودهای مکرر معمولاً راحت‌تره. با استفاده از نرم‌افزار FTP به هاستتون وصل می‌شین و تمام فایل‌های Publish شده رو به پوشه مورد نظرتون روی هاست انتقال می‌دین.
    یه نکته مهم در مورد Net Core MVC اینه که هاست شما باید از اجرای برنامه‌های Net Core پشتیبانی کنه و AspNetCore Module (ANCM) روی سرور نصب شده باشه. این ماژول وظیفه هندل کردن درخواست‌ها و فوروارد کردن اون‌ها به برنامه Net Core شما رو داره. معمولاً شرکت‌های هاستینگ که خدمات Net Core ارائه میدن، این مورد رو از قبل پیکربندی کردن.
    بعد از آپلود فایل‌ها، ممکنه نیاز داشته باشین تنظیمات IIS (اگر از ویندوز سرور استفاده می‌کنین) یا تنظیمات مربوط به وب سرور دیگه (مثل Nginx یا Apache در لینوکس) رو برای اشاره به پوشه برنامه Net Core خودتون انجام بدین. این تنظیمات معمولاً از طریق پنل مدیریت هاست قابل دسترسی هستن.
    پس خلاصه اینکه، برای آپلود فایل‌های Net Core MVC روی هاست، شما فایل‌های Publish شده رو با استفاده از File Manager یا FTP آپلود می‌کنین و مطمئن می‌شین که هاستتون از Net Core پشتیبانی می‌کنه و تنظیمات وب سرور به درستی انجام شده. برای یادگیری میتونید آموزش asp.net core رو یادبگیرید.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 12 آبان 1399, 13:00 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1396, 09:01 صبح
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 31 مرداد 1393, 10:12 صبح
  4. سوال: ساخت چند یوزر پس برای هاست و محدود کردن هاست برای نویسندگان هاست.
    نوشته شده توسط rezanic در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 04 مرداد 1393, 21:07 عصر
  5. پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1391, 13:48 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •