نقل قول نوشته شده توسط YasserDivaR مشاهده تاپیک
سلام و درود بر شما
این موارد رو بررسی کردم
هدفم اینه توی سیستم خودم به محض اتصال فلش مموری کیبور و موس غیرفعال بشه
البته مشکل اینه این دستورات فقط در حالت ادمین اجرا میشه و مورد دیگه هم اینه که اون اکانت دسترسی ادمین نداره و محدوده
روش هایی هست ولی خب تاجایی که میدونم شدنیه
سلامی مجدد
اگه دسترسی ادمین ندارین ، تا جایی که میدونم ، کلا یک راه براتون باقی میمونه اون هم استفاده از Hook هست (نمیدونم که این روش به دسترسی ادمین نیاز داره یا نه) (البته اگه از اون متد Cursor.Hide هم استفاده نمیکنید) . روش دیگه ای را نمیدونم .

از Hook استفاده نکردم . اگه میخواید استفاده کنید ، اول باید مقالات درباره اش را بخونید تا ببینید چیه و به چه شکلی کار میکنه :

Hooks Overview - Win32 apps | Microsoft Docs

و همچنین همون لینکی که دادید و قبلا هم دادم ، منابعی درباره ی Hook هستن .

جریان Hook را نمیدونم ولی متد BlockInput ، به راحتی قابل دور زدن هست . از فشردن کلید Ctrl+Alt+Del گرفته تا اینکه برنامه (یا نخ ای که از اون نخ تون ، این متد را فراخونی کردین) ، بسته بشه و تمام بشه ، روال کیبرد و موس ، به حالت اول و عادی برای کاربر برمیگرده (یا Message یا پیغام Hard System Error فراخونی بشه) .

خودِ پسورد ویندوز براحتی قابل دور زدن هست با نرم افزارهای تحت بوت و ... .

نقل قول نوشته شده توسط YasserDivaR مشاهده تاپیک
یه مورد دیگه بدون استفاده از تایمر چجوری میشه یه حالتی از سیستم رو رصد کرد منظورم Realtime هست مثلا گرفتن کد درایو های USB بصورت مانیتورینگ باشه البته بجز تایمر

چون اگه تایمر اضافه کنم هی باید مثلا لیست باکس و کلیر کنم که باعث اختلال در برنامه میشه
کد درایوهای usb یعنی چی؟
منظورتون شناسه ی درایو هست یا نام درایو؟
فرضا وقتی یه فلش درایو ، به سیستم متصل شد ، برنامه تون مطلع بشه؟ منظورتون اینه؟