نوشته شده توسط
emami.sie
با سلام مجدد
در نمونه ضمیمه شده حتما پس از دانلود 4 قسمت ، پارت 1 رو Extract کرده و از برنامه استفاده کنید، بخاطر اینکه اینتر فیس از دیتابیس جدا هستش و باید بهم لینک بشن (البته برای این موضوع فرمهای لازم وجود داره)
در مورد سئوال دوستم که فرمودند مگه MDE نبود ، باید بگم من از نسخه Free برنامه استفاده کردم و تا حدودی بسطش دادم...
و درمورد سرعت برنامه: ببینید در این برنامه از ماژولهای متعددی استفاده شده و روی دیتا پروسه های مختلفی صورت میگیره، مثلا شما در شرکت شاید ده ها و یا صدها چک لیست روزانه، هفتگی، 2 هفتگی، ماهانه، 3 ماهه و ... داشته باشید، که این نرم افزار باید برنامه ریزی اونها رو انجام بده و در تاریخ مقرر بهتون نشونشون بده (هر روز این پروسه تکرار میشه) (ما تو شرکت درحال حاضر با حدود 1000 چک لیست داریم کار می کنیم)، این خیلی فرق می کنه که شما فقط یک سری دیتا ثبت برنامه کنید و نهایتا گزارشگیری...
بهرحال زمان اجرای این پروسیجرها، افت سرعت برنامه، مخصوصا زمان Generate چک لیست ها قابل لمس خواهد بود...
فعلا برنامه رو ببینید، بعد با هم مفصل صحبت خواهیم کرد - انشاا...
موفق باشید
یا علی
با توجه به پیغامهای خصوصی، ایمیلهای مکرر و درخواست دوستان، آموزشی صوتی و تصویری به صورت گام به گام جهت استفاده اصولی و بهینه از نرم افزار توسط اینجانب تهیه شده (البته غیر رایگان) که دوستان درصورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر می تونند از طریق ایمیل با بنده در ارتباط باشند. همچنین جهت استفاده از برنامه با تاریخ شمسی من تغییراتی رو در برنامه دادم که با نرم افزار شمسی سازی رایگان کار می کنه و اون رو هم می تونم در اختیار دوستان قرار بدم.
موفق و مؤید باشید
یا علی