نقل قول نوشته شده توسط مهدی مرادی مشاهده تاپیک
سلام مهندس جان. بله منظورم اینترفیس میکروتیک هستش. یعنی نام اینترفیس های میکروتیک رو بهم نشون بده توی ComboBox. ببخشید اگه خوب توضیح ندادم و شمارو گیج کردم عزیزم.
بله سایت github رو خوندم و دقیقا همین صفحه رو هم دیدم ولی وقتی تیکه کد:
 ITikCommand cmd = connection.CreateCommandAndParameters(@"/interface/print                            ?proplist=default-name
?#|");

میزنم نتیجه اطلاعات دیگه ای رو میاره برام. گرچه تعداد رو درست نشون میده ولی توی combobox اطلاعات دیگه ای رو میاره...
333333333.png
سلامی مجدد
شما چه در این کد (یا حتی کدهای پست های قبلی) ، روی خطی که متغییر identity مقدار میگیره ، یه break point بذارید و یه بار f10 را بزنید (تا کنترل ، به خطِ بعد از خطی که متغییر identity تعریف شده بود ، بره) و بعدش موس را روی متغییر identity ببرید . در این صورت کنار و در سمت چپ مقداری که برای identity نشون میده ، یه فِلِش هست (تا اینجا مثل عکس دوم در پست اول که گذاشته بودید) .
روی اون فِلِش کلیک کنید تا لیست اش باز بشه و در اونجا ببینید چه عضوی پیدا میکنید و آیا عضوی پیدا میکنید که مد نظرتون باشه؟

نهایتا اگه خواستید ، پروژه تون را اینجا بذارید تا شاید ببینم میتونم کمک کنم یا نه (نمیدونم بتونم کمکی کنم یا نه . چون هیچ آشنایی ای با میکروتیک ندارم و اصلا نمیدونم چیه و قضیه ی اینترفیس هاشم که گفتید ، نمیدونم) .
میکروتیک ، یه قطعه ی سخت افزاری هست؟ یعنی برای اجرای این برنامه تون ، نیاز به داشتن اون قطعه ی سخت افزاری هست؟