نقل قول نوشته شده توسط مهدی مرادی مشاهده تاپیک
سلام مهندس جان وقت بخیر. ممنونم که این همه وقت گذاشتین و کامل توضیح دادین.
بله دقیقا درست میفرمایید. من قرار نبود این برنامه رو این همه پیش ببرمش. خیلی برنامه پیچیده شده ولی خب دیگه آخراشه و اگه این دو موردی که مشکل دارم رو حل کنم، برنامه تموم میشه کلا.
اوامری که فرمودین رو انجام دادم ولی متاسفانه جواب نتونستم بگیرم. در کل اولتون، DataContext رو ایراد میگیره و نمیذاره برنامه اجرا بشه. مورد دوم هم کلا دکمه رو بی اثر میکنه عزیز.
م
سلام وقت بخیر. خوشبختانه مشکل حل شد. با استفاده از این کد در صفحه اولی که اون TextBox وجود داشت:
Window2 frm2 = new Window2(TXT100.Text, TXT101.Text, TXT102.Text);

frm2.ShowDialog();

و کدی که در صفحه ای که میخواستم این اطلاعات به اونجا ارسال بشه:
public Window2(string ip, string user, string pass)        {
InitializeComponent();
try
{
using (ITikConnection connection = ConnectionFactory.CreateConnection(TikConnectionTy pe.Api))
{
Debug.WriteLine("start");
connection.OnReadRow += Connection_OnReadRow;
connection.OnWriteRow += Connection_OnWriteRow;
connection.Open(ip, user, pass);
var cmd = connection.CreateCommandAndParameters("/interface/print");
var list = cmd.LoadList<InterfaceEthernet>();
COM1.Items.Clear();
COM2.Items.Clear();
COM3.Items.Clear();
foreach (var item in list)
{
COM1.Items.Add($"{item.Name}");
COM2.Items.Add($"{item.Name}");
COM3.Items.Add($"{item.Name}");
}
Console.WriteLine("Identity: " + /*identity.GetResponseField("name")*/ list);
Debug.WriteLine("Count=" + list);
Console.WriteLine("Press ENTER");
Console.ReadLine();
Debug.WriteLine("end");
}
}
catch (Exception error)
{
Debug.WriteLine(error.Message);
}
}

مشکل ارسال اطلاعات حل شد. ولی بازم همچنان مشکل به وجود میاد. اونم اینه که اولا تو هر صفحه ای که میخوام از این اطلاعات استفاده کنم، بعد از زدن دکمه صفحه اول، اون صفحه ها یکی یکی باز میشه که من اینو نمیخوام که اونم بخاطر استفاده از کد ShowDialog هستش که فعلا نمیدونم چجوری باید این مورد رو حل کنم و نذارم که صفحه ها باز بشه. و مشکل بزرگتر اینه که از این اطلاعات تو جاهای دیگه فرم های دیگه نمیتونم استفاده کنم که فعلا دارم در مورد singleton-design-patterns میخونم تا ببینم میتونم این مشکل رو حل کنم و بتونم تو هرجایی از فرم های دیگه از این 3 تا باکسی که تو فرم اولم دارم استفاده کنم یا نه؟؟