نقل قول نوشته شده توسط SajjadKhati مشاهده تاپیک
به مشکل برخوردن توی برنامه نویسی که بسیار زیاد اتفاق میافته .
اما طریقه ی برخورد باهاش تا این مشکلات را به حداقل رسوندن مهمه .

وقتی منِ نوعی ، مبانی یه چیزی را ندونم و واردش بشم ، قطعا با مشکلات زیادی که حتی نتونم حلش کنم ، مواجه میشم .
بدون تسلط بر زبان سی شارپ (و مفاهیم شی گراش و ...) و همچنین بدون درک اصول و مفاهیم wpf (از پروپرتی ها تا binding و ...) که نمیشه انتظار مواجه نشدن با مشکلات بساری در پروژه را نداشت . بلکه به این صورت ، آدم هم به مشکلات ، بسیار زیادی برخورد میکنه (شاید هم در نظرش خیلی سخت بیاد) و هم اصولی برنامه نویسی نمیکنه . که اگه روشون تسلط داشت ، هم تعداد مشکلات براش کمتر میشد و هم براحتی یا با کمی فکر ، حلش میکرد (با مشورت گرفتن یا تنهایی) .
سلام وقت بخیر. حق با شماست. درست میفرمایید. منم راستش در ابتدا برنامه رو نوشته بودم و قرار بود فقط برنامه Script ها رو تولید کنه و اپراتورها بیان و میکروتیک رو کانفیگ کنن. این برنامه رو تو 2 روز نوشتم تموم شد. ولی ازم خواسته شد که برنامه رو ارتقا بدم و تا اینجا پیش رفت که برنامه میره و اطلاعات رو از میکروتیک میگیره میاره با مقادیر مشخصی مقایسه میکنه و اگه تفاوتی وجود داشت خودش میره اون مقادیر رو درست میکنه و در نهایت گزارش تغییراتی که توی میکروتیک رو داده به کاربر نمایش میده. خب این برنامه ای که الان دارم تمومش میکنم با برنامه ای که اون اول قرار شد بنویسم خیلی فرق میکنه. اگه میدونستم قراره این برنامه تا اینجاها پیش بره حتما مفاهیم اولیه رو میخوندم تا اینجوری اذیت نشم. بازم از راهنماییاتون ممنونم.