نقل قول نوشته شده توسط MasoudAdmin مشاهده تاپیک
با سلام
WebView2 رو به پروژه ام اضافه کردم. ولی مشکلی که داره اینکه من به خاطر مواردی مجبور به استفاده از دات نت 4 هستم در پروژه. الان این WebView2 رو که میخوام استفاده کنم میگه نسخه دات نت 4 نمیتونه. راهکاری داره؟

WebView2 Runtime یک بسته‌ی نصبی است که به شما اجازه می‌دهد که WebView2 را در برنامه‌ی خود استفاده کنید، بدون اینکه به دات نت جدیدتری نیاز داشته باشید. برای استفاده از WebView2 Runtime، شما باید WebView2 Runtime را به پروژه‌ی خود اضافه کنید. می‌توانید WebView2 Runtime را از سایت مایکروسافت دانلود کنید و به پروژه‌ی خود اضافه کنید.

پس از نصب WebView2 Runtime، شما باید WebView2 را به پروژه‌ی خود اضافه کنید. برای این کار، می‌توانید WebView2Control را به پروژه‌ی خود اضافه کنید. ، به Visual Studio خود بروید و WebView2Control را به پروژه‌ی خود اضافه کنید. سپس WebView2Control را به فرم خود اضافه کرده و از آن استفاده کنید.

بعد از اضافه کردن WebView2Control به پروژه‌ی خود، شما باید WebView2 NuGet Package را از پروژه‌ی خود حذف کنید و از WebView2Runtime به جای آن استفاده کنید. به این ترتیب، شما می‌توانید WebView2 را در پروژه‌ی خود استفاده کنید، بدون اینکه به دات نت جدیدتری نیاز داشته باشید.