نقل قول نوشته شده توسط پرستو پارسایی مشاهده تاپیک
برای نمایش سلسله مراتبی فرزندان هر ردیف که به متن جستجوی شما مربوط می‌شود، می‌توانید از یک ساختار داده مانند درخت استفاده کنید. در این ساختار، هر گره (Node) شامل اطلاعات ردیف (آی دی و متن) و فرزندان آن می‌باشد.
در این کد، یک درخت ساخته شده و سپس با استفاده از تابع SearchAndDisplayHierarchy و تابع DisplayHierarchy، سلسله مراتبی فرزندان ردیف‌هایی که متن جستجوی شما را دارند نمایش داده می‌شه. اگر این نمونه با نوع سوالتان مطابقت داشت کد را با داده‌های واقعی و ساختار فرزندی خودتان سفارشی کنید.
این توضیحات درک من از نوع سوال شما هست امیدوارم کمک کنه.
ممنون از راهنماییتون . این دیتا ها داخل دیتابیس ذخیره شده و حجم بالایی داره. و روز به روز هم داره تعدادش بالا میره و واکشی اطلاعات و ایجاد این کلاس فکر نکنم منطقی باشه.
داده ها عین منو چند سطحی ذخیره شده (آی دی - آی دی والد- متن) ممکنه سطحی اصلا زیر مجموعه نداشته باشه و ممکنه تا ده سطح هم پیش بره. شما فکر کنید در حال حاضر 50 هزار رکورد هست که فعلا در حال رشد هست.
خودم ایده ای که دارم اینه که بعد از هر جستجو کاربر بیاد و با یک کلید دیگه روی هر ردیف ساختار پدر فرزندی که به این نود میرسه رو دوباره جستجو بزنه!.