سلام
من برای ایجاد حساب GMail تا دو حساب بیشتر نتونستم اضافه کنم که برای شناسایی Robot ،شماره تلفن برای ارسال کد تائید لازم داره ....
برای ایجاد حساب کاربری بیشتر باید از چه روشی استفاده کرد؟
سلام
من برای ایجاد حساب GMail تا دو حساب بیشتر نتونستم اضافه کنم که برای شناسایی Robot ،شماره تلفن برای ارسال کد تائید لازم داره ....
برای ایجاد حساب کاربری بیشتر باید از چه روشی استفاده کرد؟
سلام و درود . ببینید برای ساخت جیمیل نت رو خاموش کنید و حالت پرواز تا 10 ثانیه بعد، بعد نت رو که روشن کردید. مرورگر کروم رو تو حالت incognito باز کنید و به سایت گوگل برید و بعد جیمیل.(فیلتر شکن هم نباید روشن باشه.) با همون آی پی ایران یک اکانت میسازین و فقط حواستون باشه حرکت هایی که روی صفحه انجام میشه مهم ان(مثل یه کاربر عادی و ساده ) . گوگل باید حس کنه یه کاربر واقعیه و تاریخ تولد و نوع نوشتن اسم ها . یه اسم ایرانی تاریخ تولد مشخص تعیین کن و بعد از ساخت که انجام شد یک اکانت دیگه هم همون لحظه به همین روش میتونین بسازین. ولی در نظر بگیرین در مجموع در طول 24 ساعت بیشتر از 3 تا 5 اکانت نمیشه ساخت . این اکانت ها هم میتونین براش کد ریکاوری بگیرین به جای شماره تماس.
فقط گوگل کافیه تشخیص بده یه کاربر واقعی هستین.
به همین سادگی!!
نکته مهم اینکه حساب کاربری گوگل جدیدا نباید زیاد در حالت غیر فعال باشه باید سعی کنین ازش استفاده کنید.