با سلام دوست عزیز. وبسایت شما رو بنده مشاهده کردم. اولین نکته ای که جای بررسی داره اینه که موارد ابتدایی و ضروری مثل گواهی SSL روی این سایت شاید کم توجهی شده بهش و پیش از قیمت گذاری و اقدام برای فروش اگر این نکات جزئی رو رعایت کنید خیلی بیشتر به نفعتون خواهد بود. چون نه زمان زیادی ازتون میگیره نه اینکه هزینه آزاردهنده ای ایجاد میکنه و با این کار به راحتی میتونید به تناسب هزینه ای که کردید کمی قیمت رو هم افزایش بدید. نکته دومی که پیش از تعیین هزینه طراحی سایت توصیه میکنم در نظر بگیرید، سرعت وبسایت هست که هنگام جابجایی بین صفحات مختلف بنده متوجه شده کمی پایین هست و این میزان از سرعت بارگذاری برای یک سایت شخصی که پلتفرم شما هم در همین دسته بندی قرار میگیره قابل توجهه. مابقی نکات رو دوستان عمدتا فرمودن و فکر میکنم کافی هست ولی مهم ترین اونها توافق با مشتری و اقناع ایشون برای یکسری انعطاف پذیری هایی هست که میتونست همین طرح سی دی رو بهبود بده و نمونه کار شما هم حرفه ای تر جلوه کنه به جهت همین نکات. بعد از اعمال این موارد خیلی بهتر میتونید قیمت گذاری سایت تون رو انجام بدید و هزینه تعیین شده بسیار نزدیک تر به واقعیت خواهد بود.