نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آینده دار ترین زبان برنامه نویسی

Question آینده دار ترین زبان برنامه نویسی

من حدود سه سال برنامه نویسی سی شارپ در حوضه های بازی سازی و پایگاه داده و مدتی هم با زبان دارت برنامه نویسی اندروید انجام دادم.

حدود چند ماه دیگه باید شاغل بشم و فکر میکنم که سی شارپ بازار کار خوبی رو نداره.

در برنامه نویسی مباحثی مثل شیئ گرایی، متد های سازنده و غیر سازنده، پرووایدر ها و ریپوزیتوری ها، استفاده بهینه از منابع و... و در پایگاه داده کلید اصلی، کلید خارجی، موجودیت های n:n - n:1 - 1:1، افزونگی داده ها، query زدن و... رو میدونم.

مباحث پایه شبکه رو هم بلدم و حتی برنامه نویسی بازی آنلاین انجام دادم.

درحال حاضر کدوم زبان برنامه نویسی بازار کار بهتر و بیشتری رو شامل میشه که من رو اون سوئیچ کنم؟
    لطفا کمکم کنید.

نقل قول: آینده دار ترین زبان برنامه نویسی

C objective, python، Ruby الان تو آگهی ها زیاد دیده میشه.

پایتون هم که کلا تو بورس هست در تمام دنیا.
    https://www.zdnet.com/article/progra...eaches-top-20/

پایتون و جاوا اسکریپت فکر کنم از همه‌ی زبان‌ها بهتر باشن

سلام دوست عزیز وقتتون بخیر باشه. بنظرم بهتره برای رسیدن به پاسخ دقیق تر این سوال که "آینده دار ترین زبان برنامه نویسی چیه؟"، این سوال رو دو قسمت در نظر بگیریم. با توجه به اینکه هدف و مقصود شما رسیدن به بهترین زبان در حوزه برنامه نویسی هست یا بهترین حوزه کاری تکنولوژی که یک زبان برنامه نویسی در اون بیشترین اهمیت و امنیت شغلی رو در آینده میان مدت و بلندمدت خواهد داشت؟ برای مثال اگر حوزه بخصوصی رو مد نظر دارید که در اون حوزه کار کنید مثل طراحی اپلیکیشن، تصمیم شما مشخصه و باید آینده دارترین زبان توسعه رو در همین حوزه بررسی کنید. اما اگر به طور کلی و با شمول تمامی حیطه های تکنولوژی به دنبال بهترین و آینده دارترین زبان برنامه نویسی هستید این سوال جوابش به طور قطع متفاوت خواهد بود. مشابه این هست که شما به عنوان یک مشتری به یک شرکت نرم افزاری مراجعه کنید و بگید من یه برنامه موبایل میخوام، یا اینکه دقیقا اشاره به نیچ مورد نظر خودتون داشته باشید و بپرسید من هزینه ساخت اپلیکیشن خدماتی رو میخوام بدونم! به همین میزان این دوتا باهم متفاوتن و فاصله دارن. در حالت کلی پایتون بنظرم زبانی هست که با اطمینان میتونید برید سراغش و البته توصیه میکنم که جا نمونید. در رابطه با سایر زبان ها هم در حیطه های تخصصی تر دوستان برنامه نویس بهتر میتونن راهنمایی کن.

تاپیک های مشابه

1. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 13 تیر 1395, 13:59 عصر
  2. مقاله: کاربرد String Buffer در برنامه نویسی جاوا( و یا حتی برنامه نویسی اندروید
    نوشته شده توسط arya-m در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 18 مهر 1393, 17:22 عصر
  3. برنامه نویسی ویروس به روش غیر رو نویسی
    نوشته شده توسط mazimazi در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 10:37 صبح
  4. آموزش: مجموعه آموزشهای 3d buzz بعضی از زبان های برنامه نویسی و اسکریپت نویسی
    نوشته شده توسط REZAsys در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 21 دی 1389, 12:02 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1388, 10:11 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •