نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: پیاده سازی سیستم آزمون آنلاین دانشگاهی

کاربر دائمی آواتار ahmadbadpey
    محل زندگی
    homePage

پیاده سازی سیستم آزمون آنلاین دانشگاهی

سلام دوستان
    چند روزیه تو سرم افتاده یه سیستم آزمون آنلاین برای دانشگاهمون راه اندازی کنم . الان فقط تو مرحله بررسی و تحقیق برای چگونگی پیاده سازی اون هستم و به یه نتایجی هم رسیدم . اولا که فقط می خوام اعضای سایتمون که قبلا راه اندازی کردیم (ITCOM) توش شرکت کنند که این قسمت آماده است و تا حالا اعضایی زیادی هم گرفته . ثانیا چون سوالات به صورت تستی هستند باید برای قسمت مدیریت که سوالات رو به DB اضافه می کنه بخش ویژه ای ساخته بشه که اولا صورت سوالات و گزینه هاش رو مشخص کنه و همچنین پاسخ صحیح رو . همچنین معلوم کنه این سوال مربوط به چه درسی است .

در طرف کاربر ، کاربر می تونه اولا درس مورد نظر خودش رو ، تعداد سوالات ، و زمان پاسخگویی رو مشخص کنه . و پس از اون وارد صفحه سواات شده و به اونها پاسخ بده البته در بازه زمانی ای که در مرحله قبل مشخص کرده و این زمان باید به صورت تایمر نمایش داده بشه و پس از پایان اون زمان پاسخگویی هم تموم بشه . همچنین باید به این نکته هم توجه کنیم که ممکنه کاربر پس از ورود به صفحه سوالات ارتباط خودش رو قطع کنه و به صورت آفلاین به اونها پاسخ بده . که این مورد رو باید با جمع کردن IPش چک کنیم .
    پس از پاسخگویی هم باید جوابهای درست ، غلط و بی پاسخ مشخص بشه و به کاربر نمره داده بشه .

تا اینجا رو خودم نتیجه گرفته بودم . از دوستان می خوام اگه تجربه ای در این زمینه دارن یا موردی به نظرشون می رسه مطرح کنند تا بتونیم به نحو احسن سیستم رو پیاده سازی کنیم .

کاربر تازه وارد
    محل زندگی
    تهران

نقل قول: پیاده سازی سیستم آزمون آنلاین دانشگاهی

من قبلا این کار رو در یک سیستم جامع LMS انجام دادم. اگر بخواهی چنین کاری رو کامل و بدون ایراد انجام بدی نیاز به 2 نفر نیرو و 6 ماه زمان داری! و من می گم انجام همچین پروژه ای با تحلیل فوق الذکر کار 2 هفته برنامه نویسی مداوم هست!

به نظر من حدود پروژت معلوم نیست(آیا می خواهی برای هر گروه درسی تعریف بشه، برای هر استاد امتحان جداگانه باشه، سیستم بعد از اجرای آزمون باید با نمرات چه کاری انجام دهد، راه های ارتباطی برای ذسترسی در یک شبکه یکپارچه کدامندو... )

اما اگر بخواهی در سطح دانشجویی پروژت رو انجام بدی پروژه خوبی هست.

کاربر دائمی
    محل زندگی
    کاشان

تلاشتون قابل ستايشه اما قبلاً يكي اينكار رو انجام داده. سيستم امتحان آنلاين 'تستا' رو ببينيد و ازش تا ميتونيد ايده بگيريد.

http://testa.aftabgardan-cc.com

محل زندگی
    homePage

Talking نقل قول: پیاده سازی سیستم آزمون آنلاین دانشگاهی

نقل قول نوشته شده توسط amirhosein مشاهده تاپیک
    تلاشتون قابل ستايشه اما قبلاً يكي اينكار رو انجام داده. سيستم امتحان آنلاين 'تستا' رو ببينيد و ازش تا ميتونيد ايده بگيريد.

http://testa.aftabgardan-cc.com
    با تشکر
    از این موضوع اطلاع داشتم . اما هدف من کسب تجربه ای دیگر اما وسیعتر در برنامه نویسی تحت وب است . قبلا توی پروژه هام خیلی کم از ای جکس استفاده می کردم اما توی این پروژه می خوام از ای جکس هم به نحو احسن استفاده کنم .

محل زندگی
    homePage

demo ش رو هم دیدم . زیاد جالب نبود . یه سیستم خیلی ساده است . اگه بخوایم یه همچین چیزی پیاده سازی کنیم 5 روز هم طول نمیکشه . شما هم ببینید:
    کلیک کنید

دوست عزیز
    من پیشنهاد می کنم شما سیستم آزمون LMS معروف moodle رو یه نیگاه بندازین.
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

بهترین پیشنهاد همینه.

ما تقریبا حدود 10 سال هست که داریم روی سامانه یادگیری الکترونیکی (آموزش مجازی) یا LMS Moodle کار میکنیم. درحال اخذ مجوز افتا روی مودل هم هستیم. خوشحال میشیم که نمونه کار ما رو ببینید و بهمون فیدبک بدید:

https://faryan.cloud/lms

یک سامانه کلاس آنلاین یا همون کلاس مجازی هم داریم برای برگزاری کلاس ها و جلسات آنلاین. که بر پایه bigbluebutton یا بیگ بلو باتن هستش. که توسعه های زیادی دادیم و هوش مصنوعی و تشخیص چهره و گزارشات زیادی رو بهش اضافه کردیم. اونم بسیار عالی هستش:
    https://meetingz.ir

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •