سلام به همگی
من یه سوال دارم که اگه کسی تجربه مشابهی داشته باشه واقعاً لطف میکنه پاسخ بده. سوالم اینه که کسی درباره سفارش ساخت اپلیکیشن برای سیستم رزرو وقت تجربه ای داره؟
من تو حوزه خدمات زیبایی فعالیت دارم. یه سالن دارم که خدمات مختلفی مثل پاک سازی پوست، کاشت ناخن و کوتاهی مو و... ارائه میدیم. خیلی وقتا مشتریا تماس میگیرن یا تو دایرکت اینستا پیام میدن برای رزرو وقت، اما واقعاً دیگه داره سخت میشه مدیریت همه اینا! مخصوصاً وقتی وسط کارم و نمیتونم سریع جواب بدم.
چند وقتیه به ذهنم رسیده شاید وقتشه برم سمت سفارش ساخت اپلیکیشن که سیستم رزرو آنلاین داشته باشه. یعنی مشتریا خودشون تاریخ و ساعت خالی رو ببینن و بدون نیاز به تماس رزروشونو ثبت کنن. حتی اگه بتونم پرداخت آنلاینم اضافه کنم، دیگه خیلی راحت میشه.
ولی نمیدونم چه مدل اپلیکیشنی مناسبه؟ آیا واقعاً میصرفه؟ یکی از همکارام یه اپ ساده داره ولی میگه فقط کلی هزینه کرده و کار خاصی هم نمیکنه. از طرف دیگه یکی دیگه از دوستانم میگه اپلیکیشن باعث شده مشتریهاش منظمتر بیان و حتی مشتری جدید هم جذب کرده.
من درمورد طراحی اپ زیاد اطلاعات ندارم. میخواستم بدونم که اصلاً اپ برای رزرو وقت باید از صفر طراحی شه یا میشه از یه قالب آماده استفاده کرد؟
به نظرتون یه وباپلیکیشن هم میتونه همین کار رو انجام بده یا حتماً باید نصبکردنی باشه؟ چه امکاناتی حتماً لازمه و چیارو میشه حذف کرد که قیمت اپلیکیشن الکی بالا نره؟
در نهایت چیزی که منو مردد کرده اینه که واقعاً نمیدونم قیمت اپلیکیشن برای این مدل سیستم دقیقاً چقدر درمیاد و چه عواملی توش مؤثره. اگه کسی بتونه راهنمایی کنه یا یه شرکت خوب و با انصاف معرفی کنه که بتونم ازشون مشاوره هم بگیرم، ممنون میشم.