نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییر در سورس کد افزونه گردونه شانس وردپرس

تغییر در سورس کد افزونه گردونه شانس وردپرس

سلام
    سایت ورد پرس دارم
    من از افزونه wp optin wheel pro استفاده می‌کنم
    در این افزونه از قسمت شورت کد میشه استفاده کرد و گردونه شانس را هر جا که لازم باشه ایجاد کرد
    مشکل اینجاست:
    در این افزونه بعد از تمام شدن چرخش گردونه و اعلام برنده شدن یا نشدن کاربر یک کلید هستش که این صفحه را می‌بنده یعنی در اصل پاپ اپ را می بنده
    من نیاز دارم که این کلید صفحه را به صفحه اصلی سایت ریدایرکت کنه
    خیلی هم سعی کردم
    اگه از دوستان کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
    حجم افزونه از حجم مجاز ضمیمه بیشتر بود و نشد اپلود کنم اگه لازم دارید براتون ارسال میشه

نقل قول: تغییر در سورس کد افزونه گردونه شانس وردپرس

چه افرادی از افزونه های وردپرس استفاده می کنند؟

تقریباً هر کسی که از وردپرس برای ساخت یا مدیریت وب‌سایت استفاده می‌کند، به نحوی از افزونه های وردپرسی بهره می‌برد. این شامل طیف وسیعی از افراد و کسب‌وکارها می‌شود، از کاربران مبتدی تا توسعه‌دهندگان حرفه‌ای:

صاحبان کسب‌وکارهای کوچک و متوسط: این افراد اغلب دانش فنی عمیقی در زمینه کدنویسی ندارند، اما نیاز به یک وب‌سایت کارآمد برای فروش محصولات، ارائه خدمات یا جذب مشتری دارند. آن‌ها از لیست افزونه های وردپرس برای اضافه کردن قابلیت‌هایی مانند فروشگاه آنلاین (ووکامرس)، فرم‌های تماس، گالری تصاویر، و ابزارهای سئو استفاده می‌کنند تا وب‌سایت خود را بدون نیاز به استخدام برنامه‌نویس، بهینه و کاربردی کنند.

وبلاگ‌نویسان و تولیدکنندگان محتوا: برای آن‌ها، نمایش جذاب محتوا، بهینه‌سازی سئو برای دیده شدن در گوگل، و امکان جمع‌آوری ایمیل بازدیدکنندگان اهمیت بالایی دارد. آن‌ها از افزونه‌های سئو، افزونه‌های اشتراک‌گذاری اجتماعی، و افزونه‌های ساخت لیست ایمیل استفاده می‌کنند.

بازاریابان دیجیتال و متخصصان سئو: این گروه برای بهبود رتبه سایت در موتورهای جستجو، تحلیل رفتار کاربران و اجرای کمپین‌های بازاریابی، به شدت به لیست افزونه های وردپرس متکی هستند. افزونه‌های سئو، افزونه‌های کشینگ برای افزایش سرعت، و افزونه‌های آنالیز وب از ابزارهای اصلی آن‌ها به شمار می‌روند.

طراحان وب و توسعه‌دهندگان وردپرس: حتی افراد حرفه‌ای نیز از افزونه های وردپرس برای سرعت بخشیدن به روند توسعه و افزودن قابلیت‌های پیچیده بدون نیاز به کدنویسی از صفر استفاده می‌کنند. آن‌ها ممکن است از افزونه‌های صفحه‌ساز برای طراحی بصری، افزونه‌های امنیتی برای محافظت از سایت‌های مشتریان، یا افزونه‌های پشتیبان‌گیری برای مدیریت بهتر پروژه‌های خود بهره ببرند.

افراد غیرفنی (کاربران عادی): حتی کسانی که هیچ آشنایی با کدنویسی ندارند، با کمک رابط کاربری ساده وردپرس و افزونه‌ها می‌توانند یک وب‌سایت کاملاً کاربردی ایجاد و مدیریت کنند. نصب یک افزونه فرم‌ساز یا یک افزونه امنیتی رایگان، می‌تواند نیازهای اولیه آن‌ها را برطرف سازد.

به طور خلاصه، هر کسی که به دنبال ارتقاء، بهینه‌سازی، یا افزودن ویژگی‌های خاص به وب‌سایت وردپرسی خود است، فارغ از سطح دانش فنی‌اش، می‌تواند از مزایای بی‌شمار افزونه های وردپرسی بهره‌مند شود.

تاپیک های مشابه

1. پاسخ: 13
    آخرین پست: چهارشنبه 06 مهر 1390, 17:50 عصر
  2. یک سورس جالب برای زوم ، تغییر رنگ عکس
    نوشته شده توسط ftmotlagh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 23 دی 1386, 12:42 عصر
  3. فوری.سوال: تغییر رزولوشن در Kodak Imaging
    نوشته شده توسط zoro21750 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 فروردین 1384, 15:48 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار