سلام. حالتون خوبه؟
سوالم مربوط به برنامه نویسی نیست ولی در برنامه نیازش دارم.
من لیستی از کلمات فارسی و عربی نیاز دارم که متن کتابها رو باهاشمقایسه کنم و کلمات غلط رو قرمز کنم. خودم از 289 کتاب یک لیست درست کردم اما متوجه شدم که خیلی از کلمات این کتابها هم خودشون اشتباه هستند.
نمی دونم ورد و صفحه کلید اندروید با چه بانک کلمه ای کار می کنند . اگر کسی یه فایل متن ساده لیست کلمات بهم بده ممنون میشم.
لیست کلماتی که درست کردم حدود 500 هزار کلمه داره که طبق الفبا مرتب کردم که برنامه بتونه سریعتر با لیست مقایسه کنه.
مثلا این قسمتی از لیستم هست(کلمات دو جزئی رو سر هم کردم!):
زكاتش زندگيهاي زچنگال زيرمجموعههاي زغال زباد زيرپا زيرناودان زباله زمانم زبانمان زنجيري زيرش زنهايتان زالو زيادكه زيتونا زائيدن زلفتان زجهان زا زورم زيرساخت زدانه زيرمنت زيرپايش زندانهاي زرنج زديدار زصفرا زمينهاش زرنگ زورشان زورش زندگيمان زدگي زادههايشان زميناند زلزلهها زيبر زدنهاي زبانا زنجاني زنجان زحمتكشها زبري زبرپشمينه زيارتگاه زو زينعصا زيبائيهاي زندگييشان زناخوار زهراسلام زشتيش زجو زشتت زرتشتيها زنديه زيربنايش زمينهستيد زورمان زيردستش زلفش زرنگيشان زوركي زهراگينش زرتشت زنهايي زدهها زوين زياداته زحافاته زميل زريع زكير زندق زحمويه زائغ زحاف زفل زوقه زيده زرته زوت زرمزمه زكوان زحفه زييد زادان زائريه زحام زربا زمت زرا زارنا زمينداران زاهدمنش زمينباز زورآزمايي زدوبندهاي زمينلرزه زمينهساز زنجيرزني زندانيان زردگونه زرهپوشها زهراي زرهپوش زندگيي زئوس زاويهها زيبندهتر زفان زانكه زحير زابلستان زيديان زياداتي زيج زنگي زاب زباء زرند زرادشت زوربن زعفران زنكليه زرزاريه زرنيخ زيتيه زردآلوست زاج زمينهايش زندورذ زايندهرود زيستهاند زاكاني زمانهايي زاگرس زبانشناختي زنتو زمانهاست زاغه زنتوها زنتوهاي زنتويي زنتوي زمينهاند زوبين زيرزميني زينتي زوايد زراعي زندي زيار زارها زيربنا زيوه زبانزد زردپوستان زيادتري زراعتي زمينداري زابلي زردپوست زحمتكش زارعان زورآوران زادوولدهاي زنبوران زيردستتران زرينه زم زبردستان زندانباني زورمند زعماي زورگوييها زيردستي زانچ زكام زيادتاند زيركانه زحمتكشان زورخانهها زايدههاي زيروبمي زبدگان زندگانيشان زبونيهاي زيباپسند