سلام من کارشناس شبکه هستم و دوره mcitp مايکروسافت رو هم در مجتمع فني گذروندم. با مشورت از يکي از اساتيد قديميم که تو مجتمع فني بود و الان آمريکاست و موفقه ايشون گفتند اگر ميخواي به درامد زايي برسي بايد کدها رو بشناسي و بتوني جابجا کني و بهتره پايتون رو ياد بگيري بعد ميتوني روي AI و کلاود کار کني و شغلهاي ريموت بگيري مثلا از طريق linkedin که از خانه بتوني درامد دلاري داشته باشي... من امروز پايتون رو نصب کردم و کمي هم راجع به IDE ها تحقيق کردم که کدوم به درد پايتون ميخوره. (متاسفانه لبتاپم که core I5 بود دزديده شده و الان دارم بايک pc قديمي کار ميکنم که ويندوز 7 داره و دو گيگ رم و گفتم فعلا براي شروع برنامه حجيمي نريزم که هنگ کنه و فعلا با cmd کار کنم) من يکي از قديميهام که زياد سراغ برنامه نويسي نرفتم اما انگار الان نيازه که خودم رو آپديت کنم و مدرک به درد نميخوره... خب ميخواستم بدونم بهترين جا براي آموزش کجاست؟ زبان انگليسيم هم خوبه و عضو reddit هم خيلي ساله هستم ولي با زبان فارسي شروع کنم برام قبل درک تره چون مبتدي هستم تو برنامه نويسي و هنوز اصطلاحات رو نميدونم. اومدم عضو يک انجمن بشم و سوالاتم رو مطرح کنم و ببينم از کجا بايد شروع کرد که با مثالها و پروژه هاي جالب حوصلم هم سر نره... من از زمان کمودور 64 بيسيک کمي کار کردم. بعد کويک بسيک رو تحت داس تو دبيرستان ديدم... تو دانشگاه هم يک واحد C# گذروندم ولي هيچي از c يادم نمياد. لطفا راهنماييم کنيد که با ويدئو ديدن شروع کنم يا خوندن بهتره؟ کي بهتر آموزش ميده و کلا پيشنهادتون براي استارت کار چيه؟ ممنون ميشم اگر راهنماييم کنيد دوستان عزيز