نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خلاص شدن از سوال در مورد ذخیره فایل کد حاوی کارکترهای فارسی

کاربر دائمی آواتار mbshareat
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37

خلاص شدن از سوال در مورد ذخیره فایل کد حاوی کارکترهای فارسی

سلام
    جدیدا دارم یک برنامه که با دلفی غیریونیکد(هنوز نمی دونم بهش میگند اسکی یا انسی یا بی نام!) نوشتم، در دلفی یونیکد می نویسم.
    در این کد کارکترهای فارسی مثل "ی" دارم. گاهی هم فارسی بودن کارکترهای عبارت Memo رو بررسی می کنم.
    دلفی گاهی ازم سوال می پرسه که آیا میخوام فایل به صورت UTF8 ذخیره بشه یا نه (گاهی می پرسه و گاهی نمی پرسه!)و متاسفانه پیشفرضش هم Ok هست.
    نمی دونم UTF8 چیه ولی گاهی کارکترها رو مثل زیرنویس ناخوانای فیلم با کارکترهای عجیب کرده.

اگر حواسم نباشه، ممکنه کد و توضیحات کد خراب بشه. آیا راهی هست که ازم نپرسه و پیشفرضش غیر UTF8 باشه؟

کاربر دائمی آواتار mbshareat
    محل زندگی
    شهر مقدس قم-چهارمردان-کوچه 37

نقل قول: خلاص شدن از سوال در مورد ذخیره فایل کد حاوی کارکترهای فارسی

فکر می کردم تنظیمات پروژه مانع از این سوال بشه ولی وقتی تایید کردم و پروژه رو هم ذخیره کردم، دیدم باز هم سوال می کنه:
    Project Options.jpg
    لطفا یکی کمک کنه. می ترسم یه بار حواسم نباشه، سریع پنجره پرسش از ذخیره به صورت Utf8 رو تایید کنم و پروژه خراب بشه
    به نظر میرسه هر وقت کامنت جدید با کارکتر ی فارسی میگذارم میپرسه!
    آخرین ویرایش به وسیله mbshareat : پنج شنبه 16 بهمن 1404 در 13:27 عصر

کاربر دائمی
    محل زندگی
    اهواز

نقل قول: خلاص شدن از سوال در مورد ذخیره فایل کد حاوی کارکترهای فارسی

با سلام خدمت دوست عزیز
    نمی دانم این تجربه من دقیق و درست است. من در هر فرمی که نیاز به نمایش یک پیام فارسی دارد، فقط یکبار سئوال مورد utf8 پرسیده میشود و با تائید برای بقیه پیام از این دست در آن فرم پرسش نمی شود. اما علت پرسش این سئوال توسط دلفی بنظرم ناشی از این است در زمانی که موضوع یونی کد مطرح نبود و فقط ارقام و حروف در قالب انسی و مسلما برای حروف انگلیسی و لاتین کفایت مینمود. دیگر زبانها مانند فارسی از بخش حروف لاتین شبیه سازی و استفاده می شد. و از آنجائیکه 256 کارکتری که در این حالت موجود با نیاز سطح جهانی جوابگو نبوده که باعث بوجود آمدن یونیکد گردید. احتمالا به این علت هنوز هم کشورهای انگلیسی زبان میتوانند از همان انسی استفاده نمایند ولی بقیه زبانها از یونیکد استفاده خواهند کرد.پس دلفی هم در این بخش اختیار داده که انتخاب انسی و یونی کد به اختیار برنامه نویسان و با توجه به نیاز محلی باشد.از اساتید و بزرگوران اشتباهات بنده را در این مورد جهت راهنمایی و یادگیری من و سایرین گوشزد نمائید. متشکرم
    آخرین ویرایش به وسیله khoshblagh : پنج شنبه 16 بهمن 1404 در 22:46 عصر

تاپیک های مشابه

1. سوال: یه سوال راجع به فایل در سی(ذخیره پیوسته روی فایل)
    نوشته شده توسط storm_saeed در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 28 دی 1392, 23:43 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 مرداد 1392, 18:38 عصر
  3. سوال اساسی php : جستجوی جمله
    نوشته شده توسط pooyesh در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اسفند 1384, 14:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید