با سلام
لطفا اگر راجع به راههای افزایش سرعت در sql server اطلاعاتی دارید
مرا یاری کنید
ممنون
با سلام
لطفا اگر راجع به راههای افزایش سرعت در sql server اطلاعاتی دارید
مرا یاری کنید
ممنون
به نظر من سرعت کامپیوتر در sql تاثیر چندانی نداره اگه احتمالا سرعت sql شما پایین است ( که اگر پایین باشد باید خیلی پائین باشد ) چند تا نکته را باید رعایت کنید
1) اون نسخه از برنامه که شما نصب کردید ایراد داره
2) کامپیوتر شما sp2 هست ( که این رو بعضی ها میگن شایعه هست )
3) واقعا کامپیوترت مال عهد مادها هست
ولی در بیشتر موارد :
نصب ایراد دار ویندوز یا sql باعث کاهش شدید سرعت در sql میشه
احتمال دارد شما از select های تو در توی زیادی استفاده کرده اید اگر حجم گزارشات شما زیاد نیست سعی کن حداکثر تا سطح دوم از select استفاده کنی
چند تا نکته رو همیشه تو کار با بانک های اطلاعاتی باید رعایت کنی:
1- نرمال سازی پایگاه داده
2- کارایی مفید برای کامپیوتر مورد استفاده (Performance)
3- استفاده از قابلیت AutoShrink در SQlServer دیتابیس.
منظور شما از سرعت پایین درست مشخص نیست. اگر سیستم شما ضعیف باشه هر کار هم بکنید سرعت پاسخگویی sql server خوب نمی شه . اما اگه بحث در مورد کدهای sql مطرحه, باید از سربار پردازش اطلاعات در sql server کم کنید. مثلاً بخشی از پردازش رو به سیستم client منتقل کنید تا سربار پردازشی سرور رو کاهش داده باشید.
mina_t : من یک فایل pdf فرستادم. ببینید به درد بخوره یا نه؟
لطفا در مورد AutoShrink کمی توضیح بدید .نوشته شده توسط Arminizer_88
شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .
دوست عزیز گزینه auto shrink برای این هست که شما نیازی نداری که از log ها backup تهیه کنی.برای اینکار روی دیتابیست راست کلیک کرده و در قسمت option قسمت recover mode رو روی simple قرار میدی و اون پایین تیک auto shrink رو میزنی. با اینکار هر وقت log شما شروع به بزرگ شدن کند تراکنش های commit شده ان shrink میشود و با اینکار حجم دیتابیس شما کاهش پیدا میکند. ولی پیشنهاد من این است که برای دیتابیس های مهم حتما از log ها backup گرفته شود که خیلی خیلی کمک میکنه.
در ضمن برای افزایش performance من یک مقاله نوشتم در خصوص sp ها که میتونی جستجو کنی و بخونی .
Telegram : @SQL_Server
از راهنمایی شما ممنونم
اگر بخواهم از طریق کد VB این کار بشه چی ؟
شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .
ابتدا با vb به sql وصل میشی و برای تنظیم کردن option های یک دیتابیس میتونی از دستورات زیر استفاده کنی.
ALTER DATABASE MyDatabase
// This is syntax of Alter Database
ALTER DATABASE database
{ ADD FILE < filespec > [ ,...n ] [ TO FILEGROUP filegroup_name ]
| ADD LOG FILE < filespec > [ ,...n ]
| REMOVE FILE logical_file_name
| ADD FILEGROUP filegroup_name
| REMOVE FILEGROUP filegroup_name
| MODIFY FILE < filespec >
| MODIFY NAME = new_dbname
| MODIFY FILEGROUP filegroup_name {filegroup_property | NAME = new_filegroup_name }
| SET < optionspec > [ ,...n ] [ WITH < termination > ]
| COLLATE < collation_name >
}
Telegram : @SQL_Server
از پاسختون ممنونم امتحانش می کنم