نمایش نتایج 1 تا 32 از 32

نام تاپیک: ایجاد گزارش انتخابی توسط کاربر

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی

Question ایجاد گزارش انتخابی توسط کاربر

خوب من اول search کردم بعد دارم می‌پرسم
    چه جوری می شه تو Access گزارش انتخابی درست کرد .یعنی به کاربر(نه برنامه نویس) اسم فیلدها رو بدیم خود کاربر با انتخاب اسم فیلدها اونها رو کنار هم بچینه و Report بگیره.تازشم خیلی سوال دیگه در این مورد دارم.ولی این اصلیشه

به این ابزاری که شما شرح دادین Report Generator گفته میشه و من تاکنون ابزار کاملی برای این کار ندیدم.
    منی که نام شراب از کتاب می شستم
    زمانه کاتب دکان می فروشم کرد.

کاربر دائمی آواتار انگوران
    محل زندگی
    كرج
    برنامه پرسنلی نسخه شماره 2 آقای کامران کامرانی رو در همین صفحه ببینید و روی گزارش کلیک کنید . فکر می کنم جواب سئوال شما اونجا باشه .
    http://www.barnamenevis.org/sh...ad.php?t=50612

کاربر دائمی
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره -فکر- هوا- عشق- زمین مال من است.
    رو یه فرم تمام فیلدها را بذار و کنارش چک مارک و گزراشتون را برحسب مورد بسازید

انگوران عزیز اون برنامه از اطلاعات رکوردهای انتخابی پرینت می‌گرفت
    من میخوام فیلدها رو انتخاب کنه مثلا" از یک Table که کل اطلاعات پرسنل رو نگهداری می‌کنه فقط از دو تا فیلد خاص مثل شماره شناسنامه و اسم گزارش بگیره یا هر چیز دیگه ای که کاربر دوست داره

میشه یه نمونه عملی بهم معرفی کنید آقای Mustafa
    آخرین ویرایش به وسیله samaneh_h : پنج شنبه 26 مرداد 1385 در 10:00 صبح دلیل: این پست به دلیل تکراری بودن بطور خودکار ادغام شده است.

اینجا یک مسئله پیش میاد اگه به فرض ما چنین چیزی رو بسازیم و در اختیار کاربر قرار بدیم باید امکان save براش بگزاریم که خوب چون برنامه رو به کاربر می دیم اونو mde می کنیم و مسلما ذخیره گزارش در MDE یا ADE نمیشه .
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

کاربر دائمی آواتار mohammadgij
    محل زندگی
    ایران-اهواز-شهرک نفت
    من فکر کنم زیاد مشکلی بابت امکان ذخیره وجود نداره. شما یه ریپورت بساز با تعداد فیلد مشخص و بدون Control Source. فیلدهایی رو که از فرم انتخاب میکنی همه رو نام کنترل سورسشون رو بذار کنار هم و با کاما از هم جدا کن و در جدولی ذخیره کن. وقتی خواستی استفاده کنی هم کنترل سورس ها رو از جدول انتخاب کن و قرار بده

ببینید دوست من اگه بخواهیم کاربر دست باز باشه باید بتونه تعداد فیلد رو خودش مشخص کنه و مکانشون در صفحه ریپورت و اندازه و رنگشون و احیانا تصاویر و ... اینها چیزایی هستند که ممکنه کاربر بخواهد اما فکر نمی کنم از این راه بشه
    ضمنا مسئله دیگه اینکه کاربر بعد از تنظیم دلخواه این ریپورت برای بار اول مسلما دوست داره که هر بار به اون نیاز داشت با همون تنظیمات در اختیارش قرار بگیره
    راه حل چیه ؟
    شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .

یعنی باید امکان ذخیره Settingهاشو داشته باشه؟؟

بله
    البته شما می تونید کاربر رو مجاب کنید که به همین امکانات راضی باشه اما وقتی نظر کاربر براتون مهم باشه این چیزا هم پیش میاد .

محل زندگی
    ایران-اهواز-شهرک نفت
    ببین دوست عزیز همه کار میشه کرد. حتی میشه تعداد رو هم داد دست کاربر. شما کافیه تعداد رو بشماری و بقیه فیلدهایی رو که گذاشتی Unvisible کنی. اما بالاخره تعداد محدودی فیلد میتونی استفاده کنی. یعنی باید یه کنترل کنی و مثلا برای حالت Portrait اجازه ندی بیش از 10 فیلد انتخاب بشه. و مطمئن باش که هیچوقت نمیتونی تمام کاربران رو راضی کنی. این کاری که من میگم رو جایی که کار می کنم به جز مواردی چون تنظیم فضای فیلد انجام دادن. و در حالت Ade هم جواب میده. مثلا امکان Grouping رو تا سه مرحله گذاشتن و بیش از اون دیگه منم فکر کنم زیاد از حده. نظز من اینه که یه جایی باید محدود بشه. امکان Sort، تغییر فونت و اندازه فونت، ذخیره، نمایش قبل از ذخیره، جمع فیلدهای Number، و امکان فراخوانی گزارش ذخیره شده در آینده با همان Setting و امکان تغییر عنوان گزارش ذخیره شده و ...............
    سعی میکنم با اجازه مدیر عامل یه قسمت هاییشو بذارم.

ممنونت می‌شم اگه تونستی برام بزاری یا یه نمونه شبیهشو.البته اگه برات سخت نبود

خیلی خوب میشه اگه ببینیمش
    ممنون

در نمونه برنامهای که خود اکسس موقع نصب میدهد وجود دارد فکر کنم در northwind بود

چی وجود داره لطفا بیشتر توضیح بدید .

در مورد این تاپیک هیچکدام از دوستان مطلب یا مثال جدیدی پیدا نکرده؟

کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    محل زندگی
    تهران
    کل این مباحثی که گفتین تو ماکروی اکسس حل میشه
    من حالا می رم ببینم می تونم درستش کنم برات

کاربر دائمی آواتار powerboy2988
    محل زندگی
    تهران
    یه کاری می تونی انجام بدی تو ماکرو یه ماکرویی هست به اسمه openreport که باهاش می تونی یه event پیاده سازی کنی . البته راهش یکم خارج از حرفه ای برنامه نویسی کردنه . شما باید برای اون مطالبی که می خوای گزارش تهیه کنی به گزارش می سازی بدش به اون چیزی که می خوای نمایش بدی تو رخداد کلیکش ، لینک می دی حالا اگه مشکلی بود بهم بگو اگه خدا خاست درستش کنم

اگه تافردااجازه بدین من دقیقاهمان چیزی که شما میخاهین با یه نمونه برنامه تقدیمتان میکنم.فیلدهارو به دلخواه ازتیبل یا کوئری انتخاب ورپورتشو بایه کلیک روی بوتون میسازیم.تافردا
    ----------------------------------
    فرزندهنرباش نه فرزندپدر
    فرزندهنرزنده کندنام پدر

تهیه گزارش براساس فیلدهای انتخابی

فکرمیکنم انچه که موضوع موردبحث دوستان است .تقدیم به دوستان...
    ----------------------------------
    فرزندهنرباش نه فرزندپدر
    فرزندهنرزنده کندنام پدر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

با تشکر از زحمت شما وفایل مفیدی که ارائه کردید.
    یک مورد دیگر نیز اگر بتوان در انتخاب فیلدها اعمال نمود شاید کارایی گزارشات افزایش پیداکند.در این مثال پس از انتخاب فیلدها ی مورد نظر، ترتیب آنها در گزارش خروجی بصورت ترتیب آنها در کومبو اولیه خواهد بود .
    فکر میکنید بتوان ترتیب فیلدها را هم انتخابی نمود ؟

این مثال نیز با ترکیب مثال قبلی گزارش انتخابی کاملتری را خواهد ساخت

کاربر دائمی آواتار Ali_Fallah
    محل زندگی
    همین نزدیکی ها
    مشخصه سرچ نکردین ... یا اینکه بخوبی صورت نگرفته
    https://barnamenevis.org/showth...t=52022&page=2

محل زندگی
    ایران-اهواز-شهرک نفت
    میشه. همه کار میشه کرد. اما شرمنده تمام دوستان هستم. اجازه ندارم یکه upload کنم. امیدوارم نسخه ای که با Access نوشته شده UpGrade بشه تا به من اجازه بدن این قسمت رو براتون Uploadکنم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.JPG‏ (62.9 کیلوبایت, 468 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 2.JPG‏ (73.8 کیلوبایت, 452 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 3.JPG‏ (82.2 کیلوبایت, 449 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 4.JPG‏ (78.0 کیلوبایت, 455 دیدار)
    • نوع فایل: jpg 5.JPG‏ (35.5 کیلوبایت, 436 دیدار)

کاربر دائمی
    محل زندگی
    نقل قول نوشته شده توسط mohammadgij
    میشه. همه کار میشه کرد. اما شرمنده تمام دوستان هستم. اجازه ندارم یکه upload کنم. امیدوارم نسخه ای که با Access نوشته شده UpGrade بشه تا به من اجازه بدن این قسمت رو براتون Uploadکنم
    محمد جان امکان خرید وجودداره

نقل قول نوشته شده توسط mohammadgij
    چرا اجازه ندن؟یعنی این سایت اجازه نمی‌ده؟خیلی برنامه تون جالب بود.مرسی که ایده اشو برای همون ایجاد کردی.ولی اگه اجازه دادن و تونستی بذار

کاربر دائمی
    محل زندگی
    دوستان فایل پیوست mde هستش با نام ReportWizard با امکانات فوق العاده ارقبیل تعیین فرمت
    فرمولیت کردن ستونها و .....از یه سایت خارجی
    جهت آشنائی و احیانا خرید

محل زندگی
    ایران-اهواز-شهرک نفت
    نقل قول نوشته شده توسط moustafa
    دوستان فایل پیوست mde هستش با نام ReportWizard با امکانات فوق العاده ارقبیل تعیین فرمت
    فرمولیت کردن ستونها و .....از یه سایت خارجی
    جهت آشنائی و احیانا خرید

اگر خود برنامه نویس این نرم افزار برنامش رو Lockنکرده باشه این برنامه فقط یه ظعف داره و اون اینه که میخواد Reportرو Create کنه. البته اگه پیغامی که میده رو خود برنامه نویسش برای Trialکردن برنامش نذاشته باشه. من هنوز درست و حسابی نپرسیدم که مطمئن بشم اجازه نمیدن ولی حدسم اینه که اجازه نمی دن

در نمونه برنامه هایی که اکسس دارد مثالی بنام addresbookدارد که در آن فرمی بنام datasheet display fieldsدارد که در آن فیلدهای انتخابی را از طرف کار بر نمایش میدهد

به مثال اکسس addresbookو فرم datasheet display fields مراجعه کنید

کاربر دائمی آواتار HadiVB
    محل زندگی
    مشهد الرضا دیگه نایب الزیاره ایم
    جالبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟

کاربر دائمی آواتار daskar
    محل زندگی
    بندرعباس
    سلام
    دوست عزیز بایستی بدونی برنامه ای که میخوای براش گزارش ساز بسازی ارزشش رو داره یا نه در ثانی اگه برنامه شما در حد یک اداره خاص باشه نیازی به امنیتی همچون mde و غیره نیست به هرحال اگه میخوای برای برنامه ات گزارش ساز بسازی میتونی از برنامه های آماده فارسی شده مخصوص این کار استفاده کنی ولی اگر مایل به ساختن اون توسط خودت هستی بایستی کلی جوانب را در نظر بگیری که بنظر من باز هم بهتره از خود report ساز اکسس استفاده کنید
    یک گزارش ساز ساده
    1- بانکی شامل کلیه فیلد های بانکهای که میخواهی گزارش بسازی به انضمام نوع و مقدار آن بایستی درست کنید
    2- بانکی شامل فیلدهای سر صفحه ، سرصفحه یک و .. ، پا صفحه و ......
    3- فر می شامل عملگر ها مانند(+ - / * یا or و and ) و یک text box جهت نمایش شر طها
    4- در event های مربوطه به هر کلید کد proc مربوطه نوشته شود
    5- حالا بایستی report و کل برنامه را طوری برنامه ریزی کنی که گزارش ساز مورد نظرت ساخته بشه
    موفق باشی hmd

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •