با سلام
دوستان من میخام با اکسس یک دیتا بیس درست کنم و بعد آن را در ویژوال بیسیک نشان دهم و یک دکمه در آن قرار دهم که کاربر بتواند در فیلدها جستجو کند .
اگر از دوستان کسی بلده یا لینکی فایلی چیزی داره در این تاپیک قرار بده خیلی ممنون میشم .
با سلام
دوستان من میخام با اکسس یک دیتا بیس درست کنم و بعد آن را در ویژوال بیسیک نشان دهم و یک دکمه در آن قرار دهم که کاربر بتواند در فیلدها جستجو کند .
اگر از دوستان کسی بلده یا لینکی فایلی چیزی داره در این تاپیک قرار بده خیلی ممنون میشم .
اگر هنوز کارتون راه نیفتاده بگید که یک برنامه ساده براتون بفرستم .
موفق باشید .
سلام. اگر ممکنه واسه من این برنامه رو بفرستید. ممنونم.
خیلی سادس اول یک شیئ adodc می کارید بعد کانکشن اونو ست می کنید بعد یک دیتا گرید می کارید و بعد اونو به adodc بایند می کنید ..... وسلام
1- چطور میتونم دیتابیس اکسس رو به وی بی وصل کنم ؟
2 - متن من تودیتا بیس بیشتر از حد مجاز (memo) است . چیکار کنم ؟
آخرین ویرایش به وسیله سنبله کار : چهارشنبه 29 شهریور 1385 در 10:00 صبح
با استفاده از ویزارد فرم به راحتی و سریع میشه ساخت
اما اگر خودتون بخواهید بسازین کافیه ازمنویproject، component مربوط به ADO رو به فرمتون اضافه کنید (project>components>microsoft adodata contol 6> ) بعد روی این کنترل کلیک راست و بعدado dc properties رو انتخاب میکنیم و بعد هم دکمه bulid مربوط به connection string رو کلیک کرده و مراحلو دنبال میکنیم تا connection ایجاد شه
لطفا ابتدا جستجو کنید در صورت نبودن تاپیکی مشابه اقدام به ایجاد گفتگوی جدید کنید .
در مورد بخش دوم سوالتون به این لینک مراجعه کنید https://barnamenevis.org/showth...highlight=memo
و در صورت عدم اقناء از پاسخها در همان قسمت به ادامه پرسش بپردازید
با تشکر
شهر الکترونیک چیزی که همه بهش نیاز دارن و ما ایرانیها از همه نیازمند تر و در عین حال بی تفاوت تر به آن .
سلام
منم مشکل کارکردن اکسس در وی بی 10 رو دارم
بخاطر همین فقط با SQL کار میکنم
چندبار امتحان کردم اکسس رو ولی نتونستم
من مشکل نحوه اتصال رو دارم . ولی با SQL خیلی راحت کار میکنم و برنامه مینویسم
اگر میشد واضح راهنمایی کنید واقعا کارم رو راه مینداخت
ممنون میشم سریع راهنمایی کنید
http://www.prozhe.com/tag/%D8%A7%D8%...A9%D8%B3%D8%B3سلام
لینک بالا رو نگاه کن مسال خوبی داره
من دسترسی به اینترنت ندارم*یک سرچی بزن تو پروژهای vb یک برنامه هست که با اکسیس ارتباط داره اون میتونه کمک خوبی بهت کنه من فایلشو دارم اگرپیدا نکردی و من به اینترنت دسترسی داشتم واسط ردیف میکنم
آخرین ویرایش به وسیله akhani3 : شنبه 28 اردیبهشت 1392 در 18:27 عصر
مرسی
فدات لطف کردی