باسلام من یک تیبل بزرگ دارم که حاوی 10 سال اطلاعات میباشد قصدم اطلاعات هرسال رادریک تیبل قراردهم پس ازآن- چطورمیتوانم گزارش چندسال را باهم داشته باشم .
باسلام من یک تیبل بزرگ دارم که حاوی 10 سال اطلاعات میباشد قصدم اطلاعات هرسال رادریک تیبل قراردهم پس ازآن- چطورمیتوانم گزارش چندسال را باهم داشته باشم .
ازجواب سریع و صریحتان ممنون - پس ریزلشن شیب چگونه است
اینها با هم هیچ رلیشنی ندارند، فقط یک جدول را به ۱۰ قسمت تقسیم کردید، موقع جستجو هر ۱۰ تا جدول را یکی یکی جستجو میکنید و نتایج را با Union سرهم کنید.نوشته شده توسط reza850101
در ضمن یادم رفت بگم، مشکل اصلی برطرف نمیشه با اینکار. اندازه داتابیس بزرگتر میشه و مشکل ایجاد میکنه.
راه حل بد : جدول را بین داتابیسهایه اکسس تقسیم کنید ) مشکلات دیگه ایجاد میکنه )
راه حل بهتر : مهاجرت به یک داتابیس واقعی مانند MySql, SqlServer (express), Oracle و استفاده از یک زبان برنامه درست و حسابی ماننده : C#, Delphi , VB.net
دوست عزیزمن این سه جدول را باهم بترتیب زیر مرتبط کردم اما فیلد cd من که معرف کد حساب است و نام حساب را از جدول دیگر میخواند چطور میتونم که نام حساب رادرنمونه کوئری زیر داشته باشم - ممکنه راهنمایی بفرمایید
SELECT [84].sal, [84].dat, [84].cd, [84].bd, [84].bs FROM 84
UNION ALL SELECT [85].sal, [85].dat, [85].cd, [85].bd, [85].bs FROM 85;
UNION ALL SELECT [83].sal, [83].dat, [83].cd, [83].bd, [83].bs FROM 83;
بعد از اینکه union کارش تموم شد از نتیجه کوئری یک Select کوئری بگیر.
اینکارراکردم اما بمحض ارتباط با جدول دیگر رکوردها راتکرار میکند
کوئری سلکت تکراری داره
کوئری سلکت رو باز کن cdh رو از تیبل 2 به cd تو کوئری 1 وصل کن مشکل برطرف میشه
ممنون از راهنمایتان - آیاشماهم بااین مطالب موافقید :https://barnamenevis.org/showthread.php?t=52914
اگه منظور SPLIT باشه منم 4 ساله دارم استفاده میکنم و مشکلی ندارم