دوستان سلام
میخوام این پست رو فقط در باره کار با APIویندوز توسط اکسس بپردازم البته اول نحوه درست کردن اونو میفرستم بعد فایل نمونه رو
امیدوارم دوستان بپسندندوکمک کنند
م.فضائلی
دوستان سلام
میخوام این پست رو فقط در باره کار با APIویندوز توسط اکسس بپردازم البته اول نحوه درست کردن اونو میفرستم بعد فایل نمونه رو
امیدوارم دوستان بپسندندوکمک کنند
م.فضائلی
APIمخففApplication Programming Interfaceمیباشد که مجموعه ای از روالهای داخلی ویندوز است که کارایی اون همانند توابع داخلی که در مازولها نوشته میشود است البته اونا رو اکثراَ در فرم باید فراخوند تمام برنامه های این پست توسط اکسس وبا بکارگیری این روالها نوشته شده
موفق باشید
نحوه درست کردن دکمه ای در فرم که تشخیص فعال بودن یا نبودنNum Lock انجام دهد
اینم فایل نمونه
فکر کنم یک نمونه دیگر از این نوع استفاده از ماشین حساب ویندوز است یا از نمونه دیگر می توان به استفاده از برنامه phone dialer اشاره کرد که مربوط به برقراری ارتباط بوسیله تلفن می باشد
سوال بسیار مهم این است که در تکمیل اجرای این اپلیکیشن ها آیا ابزار کمکی در کد نویسی اکسس می شناسید مثلا برای همین مورد Phone Dialer آیا می توانید پس از شماره گیری صدایی که قبلا ذخیره کرده اید را برای کسی که گوشی بر می دارد پخش کنید من دقیقا با همین مشکل روبرو شدم و در تاپیک های قبلی اون رو مطرح کردم که بی جواب ماند حال دوباره آنرا برایتان می فرستم تا دوستانی که مسلط ترند کمکی کنند![]()
![]()
![]()
sarrasid.rar
این فرم شما به فرمTurn of Computerموجود در start وصل میکند اونت onclick دکمه روی فرم راچک کنید
با تشکر
م.فضائلی
تغییر لیبل درایوهای هارد دیسک
تمام توابع APIنحوه استفاده و فراخوانی آنها عیدی فضائلی،
امید از همگی پاینده باشید
با سلامتمام توابع APIنحوه استفاده و فراخوانی آنها عیدی فضائلی،
امید از همگی پاینده باشید
جناب Fazaeli این نمونه خیلی خوبه ولی زمانیکه ما نمیتونیم از اونها در نمونه ها مون استفاده کنیم برامون فایده ای نداره (نحوه کاربرد هر کدوم)
ما چطور میتونیم از هر کدوم از این توابع ار برنامه هامون استفاده کنیم؟
ممنون و متشکر از لطف شما
سلام
چند تا فايل اجرائي كه به معرفي برخي توابع api پرداختن .
Api Viewer 3.1