نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: تحویل گرفتن پروژه

کاربر دائمی آواتار leilav_1984
    محل زندگی
    تهران

Question تحویل گرفتن پروژه

سلام
    مطمئن نیستم که این مساله رو باید تو این تالار مطرح می کردم یا نه...
    ولی متاسفانه جای بهتری پیدا نکردم

من تو یه شرکت نسبتا "عریض و طویل" دولتی کار می کنم
    از اون جاهایی که بیشتر تصمیمات تو اتاقهای در بسته گرفته میشه و کارکنان فقط "ملزم به اجرا" هستن
    حالا طبق یکی از همین تصمیمات من مجبور شدم یه پروژه بزرگ رو که لااقل 300..400 تا کلاس چاق و چله داره و هیچ مستنداتی هم نداره از یکی از همکارام تحویل بگیرم و کارشو ادامه بدم

من تا حالا همچین تجربه ای نداشتم
    از دوستانی که تجربه این کار رو دارن می خوام که منو راهنمایی کنن که چطور در کوتاه ترین زمان ممکن روی بخش انجام شده ی این پروژه مسلط بشم؟

ضمنا برنامه نویس قبلی هم در دسترسه ولی خیلی محدود میشه مزاحمش شد

کاربر دائمی آواتار manager
    محل زندگی
    Z
    خوب اینجا چند تا مطلب وجود داره :
    1- شما جهت تسلط روی پرو*ژه قبلی اون بنده خدا به جز رجوع به مستندات و فراورده هایی که اون برنامه نویس ایجاد کرده راهی ندارید !!!
    2- اساسا پروژه ای که 300...400 تا کلاس داره جزء پروژه های عظیم قرار داره و کاری نیست که یه برنامه نویس بتونه خودش تکی انجام بده ! من نمی دونم تو سیستم شما چه اتفاقاتی داره می افته ولی نسبت به درک شما مشکوک هستم ! می دونید مثل این می مونه که بگید یه بنده خدائی یه سیستم چی بگم مثلا برنامه بانک (و همه برنامه های مرتبط با آن) داشته می نوشته ناقص به من دادن حالا باید ادامش بدم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    3- اگر این پروژه مستندات نداشت از قبول آن امتناع بورزید چون زمانی که شما موفق بشید از پروژه سر در بیارید دیگه اون برنامه مورد نیاز هیچ ارگانی نبوده و احتمالا فرصتی برای ادامه کار اون بنده خدا برنامه نویس قبلی نیز پیدا نخواهید کرد چون باید ایام بازنشستگی خودتون رو جشن بگیرید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

محل زندگی
    تهران
    خب اینکه گفتم 300..400 تا کلاس داره استفاده از صنعت مبالغه بود که می دونید تو فارسی زیاد بکار می ره
    می خواستم دل شماها به حالم بیشتر بسوزه و زودتر جواب بدید
    ولی در اصل حدود 50 تا کلاس داخلی داره
    ضمن اینکه توی همه اونا از ArcObjects Engine هم استفاده شده که متاسفانه تسلط من بهش خیلی کمه و باید وسط کار Help اونم بخونم
    و مستندات هم متاسفانه تهیه نشده و اینکارم انداختن رو کول من

تحویل نگرفتن پروژه هم که فقط پاک کردن صورت مسالس و ممکنه به قیمت بیکار شدنم هم تموم بشه ...

کاربر دائمی آواتار manager
    محل زندگی
    Z
    دوست عزیز من تجربه گرفتن پروژه نیمه کاره را داشتم و در نهایت به هزینه های سنگین برای شرکت و زمانی برای خودم و تیمم منجر شده که دست آخر هم نتیجه نداده !!
    اگر پروژه ای که شما می خواید تحویل بگیرید مستند نداره یعنی کسی این مهم رو انجام داده که این کاره نبوده و صرفا یه کد نویس بوده ! حالا خدا می دونه که تو کداش چی نوشته و شما ادامه راه اون رو چه طوری بایستی طی کنید ؟!!
    اما چون شما تو این موقعیت هستید و ناچارا باید این عمل رو انجام بدید، شروع کنید کار تحلیل پروژه رو انجام دادن و بسته به متدولوژی مورد استفادتون Problem Domain و System Responsibilities رو تهیه کنید و سر آن با Stackholders به توافق رسیده یه برآورد بکنید ببینید می شه ادامه داد ؟ چقدر نیرو امکانات می خواین و سوالات مربوط به این دست که مشخص کند انتهای مسیر رو که به بیراهه نرید مثل اون آقا !!!
    سپس بعد از طراحی در هنگام پیاده سازی (یا در هنگام طراحی و نه تحلیل) ببینید چه بخش هائی نوشته شده و وجود داره ویا چه بخش هائی باید دوباره نویسی شود و یا چه بخش هائی وجود ندارد که باید ایجاد شود !!
    اشتباه نکنید و بشینید پای کامپیوتر و شروع کنید به کد نوشتن !! چون معلوم نیست اون پدر بیامرز کارش درست بوده باشه یا نه یه وقت چشم باز می کنید می بینید از ناکجا آباد سر در آوردید اونوقت من جای مدرتون باشم سه سوت اخراجتون می کنم !!!

داداش من پروژه بازی دوز رو میخواستم البته به صورت open sorce

محل زندگی
    تهران

Smile تشکر

از راهنماییهاتون بی نهایت ممنونم آقای manager
    از بقیه دوستاهم تقاضا دارم نظر بدن

کاربر دائمی آواتار Mahyaa
    محل زندگی
    UAE
    نقل قول نوشته شده توسط leilav_1984 مشاهده تاپیک
    از راهنماییهاتون بی نهایت ممنونم آقای manager
    از بقیه دوستاهم تقاضا دارم نظر بدن
    صحبتهای آقای Manager به شدت تایید میشه :)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

• شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •