باتشکر از همه دوستان و راهنمایی های شما.
من در برنامه ام به اینصورت دیتابیس را طراحی کردم که هرفردمیتواند چند آدرس ایمیل داشته باشد.برای اینکاریک جدول بنام userساخته و درآن فیلدهای id_user,name,family رادارم.یک جدول برای ایمیل ساخته و در آن id_emai,email,id_user وجود دارد. که هنگام پرکردن جداول هرفردمیتواندچندآدرس ایمیل داشته باشد.مثلاً id_user=1, name=ali. حالا در جدول دیگر داریم id_email=1,email=a1@,id_user=1.
id_email=2,email=a2@,id_user=1.
id_email=3,email=a3@,id_user=1.
حالا در جدول ایمیل من چندین ایمیل وجود دارد که برای افراد مختلفی است. در برنامه ام برای اینکه در یک دیتاگرید کلی همه اطلاعات شخصی او را نشان دهم که نام و نام خانوادگی و آدرس ایمیل و دیگر اطلاعات فردی هر شخص دریک سطر قرار میگرد برای اینکار همه آدرسهای ایمیل مربوط به هر شخص را پیدا کرده وآنها را با , به هم متصل کرده وحالا میخواهم همه این ایمیلها برای هر شخص را در یک سلول نشان دهم اما مشکل من اینست که وقتی آنها را در دیتاگرید میریزم هرکدام دریک سطر نیستند وکمی تنظیمات نمای ظاهری دیتاگرید به هم خورده است طوری که پهنای سلولهای دیتاگرید برای ستونهای مختلف فرق میکند.
حالا برای رفع مشکل میخواهم آدرس های ایمیل این فرد در یک سلول زیر هم قرار بگیرند.
راه حلی دارد یا نه؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی ام کنید. البته نمونه صفحه آنرا که نمایانگر بهمریختگی صفحه است ضمیمه میکنم.